Langt hjemmefra for at spille damedouble i Aarhus AB

Loading

Aarhus AB fortæller, at i den kommende sæson bliver Badmintonligaholdet forstærket med to doublespillere fra Australien.

Gronya Somerville og Setyana Mapasa er to unge doublespillere, som både kan spille damedouble og mixeddouble.
I damedouble er de sammen placeret som nr. 26 på den seneste BWF rangliste, og parrets seneste resultater er en kvartfinale i US Open og nummer ét i Canada Open.

Pigerne spiller turneringer over hele verden. For eksempel spillede de i Norge i oktober 2015 og sikrede en førsteplads, og i Brasilien i marts 2016, hvor de opnåede en andenplads. En semifinaleplacering i New Zealand Grand prix Gold i marts 2016 betragter de selv som et af deres bedste resultater.

Træner for AB’s ligahold Thomas Damgaard udtaler i anledning af aftalen med de to australske spillere:

– Vi er utroligt glade for, at vi til denne sæson kan tilknytte Gronya og Setyana til vores ligahold. På trods af deres unge alder, har pigerne allerede stor international erfaring. Det kan både holdet og alle vores egne unge piger få et stort udbytte af.

– Vores hold er blevet klart forstærket, og jeg tror på, at vi går en rigtig god sæson i møde. Vi glæder os alle til at byde Gronya og Satyana velkomne i vores traditionsrige klub.

Pressemeddelelse: AB Aarhus

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …