Historik

Loading

BADMINTONBLADET

– FORTID, NUTID OG FREMTID!

FORTIDEN

2011

Det første indlæg kom på BadmintonBladet den 3. august 2011.

Morten og Mikkel startede dengang BadmintonBladet med følgende ambition:

“BadmintonBladets ambition er at skabe Danmarks største og bedste badmintonunivers. Det vil vi blandt andet gøre ved at fortælle flest af de spændende badmintonhistorier, som foregår i både dansk og international badminton. Samtidig ønsker vi at bidrage til debatten omkring udfordringer og muligheder i badmintonsporten.

BadmintonBladet skal være den foretrukne platform for badminton-interesserede, uanset om man er motionist eller elitespiller, junior eller senior, badmintontræner eller -forældre, inkarneret badmintonfan eller blot vil følge badmintonsporten af og til fra sidelinjen.”

Dengang blev der kun sjældent vist badminton i fjernsynet og ingen nyhedsmedier dækkede badminton regelmæssigt.

2019

I dag dækker TV2 Sport dansk og international badminton meget omfattende og skriver mange gode historier. BWF streamer fra mange turneringer. Badminton Danmark er kommet i omdrejninger, og endda Badminton Europe er på banen med en god dækning af europæisk badminton. Samlet set en glædelig udvikling.

Morten og Mikkel trådte et skridt tilbage ved udgangen af 2018 og overlod dengang driften til mig, men beholdt ejerskabet.

NUTIDEN

Pr 1. november 2019 overgår Badmintonbladet.dk – både drift og ejerskab 100% til mig.

Stor tak……

……herfra til jer to og alle de mange, der i årene har været med til at holde BadmintonBladet kørende og bragt det dertil, hvor det er i dag. En af de væsentlige platforme i Danmark.

FREMTIDEN

Mit mål med BadmintonBladet er fortsat at levere nyheder, anekdoter, fotos og lignende om eliten i og udenfor Danmark. Men mit fokus er også at nå ud på de mindre arenaer, ud i klubberne, hvor alle stjernerne er startet, se på spillet med mere lokale øjne og give flere mulighed for at komme til orde. Og endelig vil jeg fortsat tillade mig at komme med indspark og være kritisk, når jeg synes, der er brug for det.

“More making less thinking”

Min indstilling og arbejdsform er, at det skal være sjovt, ofte spontant og impulsivt, fremfor perfekt og gennemarbejdet og -tænkt. Eller bare “more making less thinking”.

Jeg vil forsøge at bekymre mig mindst muligt om, hvad andre mener om det, jeg poster, og lægge det op, jeg kan li. Helt subjektivt. Det er alligevel umuligt at skyde sig ind på andres meninger, forestillinger og interesser. Det er frigørende og energigivende at være uafhængig, selvstyrende og forfølge min interesse, mit hjerte.

…..og husk

Du kan altid bidrage ved at sende mig din historie eller et foto, også bare en ide, forslag eller kommentar! Perdamkjaerjuhl@gmail.com og 25750105

Velkommen!


Vi ❤️ badminton!

Per Damkjær Juhl

25750105 / perdamkjaerjuhl@gmail.com