Modstanderne Sarah Thomas/Richard Vaughan fik et ben til jorden mod danskerne

Holdturneringen går ind i den afgørende fase

Loading

Grundspillet i holdturneringen er nu næsten overstået for alle klubber, hvor kun to kampe i 1. division mangler at blive spillet. Fra Badmintonligaen til Danmarksserien går sæsonen nu ind i sin afgørende fase.

1. division mangler to kampe, hvor begge kampe har stor stor betydning for de implicerede hold. Såfremt Triton Aalborg vinder over Højbjerg 2, vil det være dem som kommer med i ligakvalifikationen, ellers bliver det KMB2010. Højbjerg kan også bruge en sejr, som vil sende dem op som nummer syv. Den anden kamp er mellem Skovshoved 2 og Værløse 2, hvor en vindere vil slutte på pladsen over taberen. Sidstnævnte kamp spilles i aften, og Triton tager imod Højbjerg 2 tirsdag.

2. division har for pulje 1 (vest puljen) Langhøj helt i top, hvor førstepladsen i pulje 2 (øst puljen) har Greve 2 som nummer et á point med Solrød 3. I vest puljen er det Lillerød der snupper andenpladsen, mens AB Aarhus 2 og Odense 2 kommer ind som nummer tre og fire. Øst puljens nummer tre og fire er Holbæk og Holte. Nedrykningsspillet bliver fra vest puljen med Kolding, Viby J., Ikast 2 og Skovbakken. Fra øst puljen bliver det Gentofte 2, Drive, KMB2010 2 og Værløse 3.

I 3. division er de fire puljevindere: Aabenraa, ABC Aalborg, Hillerød og KBK. Kvalifikationen til 2. division opdeledes i to puljer, hvor Aabenraa og ABC Aalborg er i den ene, sammen med blandt andet Højbjerg 3 og AB Aarhus 3. I den anden pulje har KBK og Hillerød selvskab af blandt andet Slagelse og Skovshoved 3.

I Danmarksserien vil det være hold som ABC Aalborg, Viby J. 3, Svendborg, Team Fyn 2, Gentofte 3, Lyngby, Holbæk 2 og SAIF 2 som skal kæmpe om pladserne i næste sæsons 3. division.

Du kan se alle slutstillingerne og slutspilspuljerne på badmintonpeople

Læs også

Indonesia Open • Antonsen taber i 3 sæt til den kommende verdensetter på ranglisten!

En meget kommunikerende (😤⚡️🔥💪🏻) Antonsen taber 9-21/21-12/14-21 på 71 minutter til Shi Yu Qi. Men …