Greve: Leverdez på plads

Loading

Greve Strands Badminton Klub meddeler hermed, at den franske stjernespiller Brice Leverdez tiltræder klubben og fremover vil have sin daglige gang i klubben. Se det første interview i videoen.

Brice bliver dermed en fuldgod erstatning for fraflyttede Hong Kong kineser Ka Long Angus Ng på herresinglesiden. Samtidigt vil Brice også være med til at give træningsmiljøet endnu et kvalitetsløft.

Brice vil blive del af GSB’s badminton trænings center, som i de seneste sæsoner har bestået af tre ugentlige morgentræninger styret af Greves cheftræner Nadia Lyduch.

Træningen har sit primært fokus på udvikling af egne talenter, og i den forbindelse har klubbens ledelse besluttet, at det nu er det rette tidspunkt, at opgradere træningen til at der nu er fem ugentlige morgentræninger.

I forbindelse med de flere træninger har det også betydet at Greve har tilføjet tidligere landsholdsspiller Rune Ulsing og topspiller Joachim Persson til at være ansvarlig for træning, træningsplanlægning og strukturering af dette spændende projekt sammen med cheftræner for Greve Nadia Lyduch.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …