Foto @ Annette Vollertzen

Badminton på topniveau i Odense Idrætshal

Loading

Der er garanteret badminton på absolut topniveau, når Badmintonligaens absolutte tophold, Skovshoved, gæster Odense i den sidste runde af grundspillet badmintonligaen. Ligaens tophold stiller op i stærkeste opstilling, og de bedste spillere fra Odense OBK bliver udfordret fra første bold.

I første runde spilles damedouble, og her stiller Skovshoved op med OL-sølvvinderne Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen. De møder Odense OBK’s Camilla Martens og Maiken Fruergaard, der ikke har tabt en kamp i ligaen i to sæsoner. Det bliver svært for de to OBK’ere at holde den statistik, men det er helt sikkert, at damedoublen bliver en af de helt store oplevelser i ligakampen. På banen ved siden af spilles mixeddouble, og her står hjemmeholdets Sara Thygesen og Frederik Søgaard overfor et andet topnavn, Joachim Fischer, der har unge Claudia Paredes som makker.

I 2. runde skal OBK’s Airi Mikkela op imod Skovshoveds stærke Natalia Kock Rohde, og Patrick Bjerregaard møder Christian Lind Thomsen, og hvis hjemmeholdet skal på tavlen, så er det nok i en af disse kampe der skal slås til.

I 3. runde er det OBK’s unge herredouble Emil Hybel Kristiansen og Mikkel Normann der får en oplevelse mod verdensstjernerne Carsten Mogensen og Mads Conrad-Petersen. I 1. herresingle skal OBK’s Steffen Rasmussen endnu engang op imod Emil Holst. Det er to spillere der kender hinanden ud og ind fra årene i ungdomsrækkerne, og det kan blive en tæt kamp hvis OBK’eren rammer topniveauet.

Kampen starter kl. 19.00 præcis, så kom i god tid – menuen står på badminton i verdensklasse!

Pressemeddelelse fra Odense Badminton Klub

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …