AB Aarhus tankede selvtillid i lokalopgør

Loading

AB Aarhus måtte inden niende runde af Badmintonligaens grundspil, erkende at de skulle en tur i ligakvalifikationen. I lokalopgøret mod Højbjerg var der således ikke noget at spille for i forhold til slutplacering, men når modstanderen er lokalrivalerne er der alligevel god grund til at levere.

AB leverede også for hjemmepublikummet, der trods en lige start til allersidst kunne smile. 4-2 lød sejren på, og AB kunne således tage håneretten og tanke værdifuld selvtillid inden ligakvalifikationen.

AB fik til starte med en føring på 1-0 efter at Gronya Somerville og Rasmus Bonde i to sæt vandt mixeddoublen. Højbjerg bed dog fra sig og vandt herredoublen og 2. herresinglen, og dermed var det udeholdet som var foran.

De tre sidste kampe endte dog med AB sejr, efter at først damedouble i tre sæt, dernæst Anders Antonsen og Trine Villadsen i to sæt vandt deres kampe.

AB fik altså sluttet grundspillet af med to sejre efter at de i ottende runde vandt over Ikast, men lige lidt hjalp det, og de sluttede på niende pladsen. Højbjerg slutter på pladsen lige over.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …