Badmintonligaen: Greve skal revanchere 6-0 nederlaget

Loading

Greve og Skovshoved mødes her til aften i den første af to semifinaler, hvor anden semifinale spilles på fredag. Greve har i den grad revanche til gode, og det bliver derfor interessant at se om de i egen hule kan få krammet på Skovshoved.

En af de helt store overskrifter i badminton er naturligvis at Carsten Mogensen blev ramt af en blødning i hjernen ved EM, og det rammer Skovshoved nu, en trist nyhed. Selvom Skovshoved savner Carsten står de stadig med gode muligheder mod Greve, som de slog 6-0 i grundspillet.

– Skovshoved går efter tre sikre, og kan de overraske i en af herresinglerne står de lige pludselig med teten, vurderer Claus Stig Nielsen.

De tre sikre er mixeddouble, damesingle og damedouble, og det er således de tre kampe Skovshoved ser ud til at gå efter for at sikre sig minimum et Golden Set hjemme. Hjemme kunne det så godt være at man rykker Jonas Glyager ind i mixeddoublen, som i grundspilskampen, og så rykker Fischer til herredouble.

– På fredag kunne man godt tænke sig at man tager Glyager med i mixeddouble og rykker Fischer til herredouble, og derved står med en stærk herredouble, og den mixeddouble der vandt i grundspillet. I første kamp det godt være at man har valgt en lidt mere sikker tilgang, og derfor “bare” vil sikre sig de tre kampe.

GreveSkovshoved%
1. MDMikkel Delbo LarsenJoachim Fischer15-85
Ditte Søby HansenChristinna Pedersen
1. DSAmalie Hertz HansenTine Baun10-90
1. HSBrice Leverdez (EU)Emil Holst60-40
2. HSJoachim PerssonChristian Lind Thomsen60-40
1. DDIsabella NielsenKamilla Rytter Juhl20-80
Rikke Søby HansenAnne Skelbæk
1. HDJelle Maas (EU)Stefan Andersen70-30
Jacco Arends (EU)Mads Conrad-Petersen

Læs også

Badmintonligaen: Sådan bliver resultaterne i syvende runde

Syvende runde af denne sæsons Badmintonliga spilles i aften kl. 19.00. BadmintonBladet har vanen tro …