Ligakvalifikation: Aarhus AB sejrede i overtiden

Loading

Aarhus AB og Gentofte mødtes tirsdag aften i første runde i ligakvalifikationen, og det endte med en spændende kamp, hvor afgørelsen faldt i Golden Set. Her var AB Aarhus stærkest og kunne tage den samlede sejr på 4-3.

Det var hjemmeholdet fra Aarhus AB der fik den bedste start på kampen, da var det første hold til at nå tre sejr, da de bragte sig foran 3-1.

Både første og anden herresingle var ellers ude i tre sæt, og det var derfor ikke langt fra at Anders Antonsen og Rasmus Grill Noes, ikke vandt deres kampe. Specielt Antonsen var i problemer mod Joshua Eipe. Første sæt blev akkurat vundet med 22-20, inden anden sæt blev tabt med 21-18. Tredje sæt blev også vundet med 21-18, men her altså med Antonsen som vinder.

Gentofte var således pisket til at vinde dame- og mixeddoublen, hvis de skulle have noget med hjem fra smilets by. Også her var der tætte kampe. Damedoublen blev vundet i tre sæt, efter at Marie Røpke og Irina Andersen tæt vandt andet sæt med 22-20. De fulgte så op med at vinde tredje sæt 21-15, og dermed bragte Gentofte på 2-3.

Mixeddoublen med Ida Købke og Frederik Colberg fik kort efter udlignet til 3-3 med en sejr over Cecilie Bjerge og Mathias L. Hansen i to sæt.

Golden Set skulle dermed afgøre kampen, og her blev det til herredouble, hvor Gentofte valgte at skifte Joel Eipe ud med Frederik Colberg. AB holdte fast i Kasper Antonsen og Rasmus Bonde, og det skulle vise sig at være en godt løsning.

Antonsen og Bonde vandt nemlig det afgørende gyldne sæt med 21-15 og kunne dermed sætte to point på kontoen, mens Gentofte måtte rejse hjem med en enkelt.

Ligakvalifikationen starter dermed tæt ud med Aarhus AB i førertrøjen med fire point, foran Gentofte og Ikast med hver tre point. Næste runde spilles på tirsdag, hvor Gentofte hjemme tager imod Ikast, mens Aarhus AB skal en tur til Aalborg Triton.

Stilling: Ligakvalifikation

Læs også

Højbjerg fik alle tre point mod Gentofte

Gentofte tog her til aften imod Højbjerg i Badmintonligaen, hvor der var vigtige point på …