Sia Berg og Michelle Skødstrup tog titlen i Hvidovre.

Hvidovre M-række: Greve talenterne leverede overraskelsen

Loading

Greves unge damedouble med Sia Berg og Michelle Skødstrup leverede en flot indsats da de vandt Hvidovres mesterrække turnering.

Lørdag slog 17 årige Sia Berg og 15 årige Michelle Skødstrup ingen ringere end de topseedede Marie Røpke og Ida Køpke, og i dag blev så til en sejr over de bundseedede, Camilla Madsen og Josephine van Zaane. Cifrene i finalen lød på 21-14 og 21-10.

WO i finalen
Damesinglefinalen blev desværre ikke til noget, da Sara Ortvang trak sig grundet sygdom. Hvidovres egen Lene Clausen kunne dermed slutte en turneringen af med den samlede sejr, efter at have slået blandt andet Sofie Holmboe Dahl i semifinalen.

I herresingle gjorde Joshua Eipe kort proces da han med 11 og 14 slog Odenses topseedede Patrick Bjerregaard.

I mixeddouble blev det de bundseedede der slog de topseedede. Louise Eriksson og Nicklas Engholt fra Lillerød skulle kun bruge to sæt på at slå Anna Klinke og Mikkel Delbo fra Greve. I herredouble skulle Engholt og Delbo så mødes igen. Her havde Delbo taget Rasmus Mangor i hånden og Engholt Kian Andersen.

Det blev ikke til en ret lang finale da Delbo og Mangor sikkert med 12 og 9, slog Lillerød-parret. Dermed vandt Greve både herre- og damedouble til turneringen i Hvidovre.

Læs også

Det danske UVM-landshold kæmpede sig tilbage

Det danske UVM landshold leverede her til eftermiddag et flot comeback, da 0-2 blev forvandlet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.