European Games: Lutter danske sejre og masser af medaljechancer

Loading

European Games går ind i sin afgørende fase for de danske badmintonspillere. Nu er der medaljer på højkant. Faktisk har Danmark allerede sikret sig tre af slagsen.

Det bliver alvor
Hidtil har danskerne cruiset sig igennem turneringen, uden nævneværdig modstand, men med undtagelse af herredoublen bliver næste runde vanskelig for de fleste.  I damesingle kommer sågar det første nederlag med sikkerhed fredag, da Line Kjærsfeldt og Anna Thea Madsen ramler sammen i kvartfinalen. Til gengæld er Danmark sikret en semifinale og dermed minimum en bronzeplads.

Doublerne er sikret medaljer
Storfavoritterne Boe og Mogensen er i semifinalen mod Beck und Heinz, mens damedoublen med Maria Helsbøl og Lena Grebak ligeledes er i semifinalen mod Kosetskaya og Bolotova. Da der ikke spilles om 3.-pladsen ved European Games, er begge doubler sikret medaljer.

Mixeddouble på ret kurs
Der bør også være en sikker medalje i mixeddouble, hvor Sara Thygesen og Niclas Nøhr får jævn modstand i kvartfinalen af et tjekkisk par. Til gengæld bliver semifinalen en hård nød mod Durkin og Vislova fra Rusland.

Badminton kan levere hele DIFs målsætning
Da også Emil Holst har en fair chance for at slå irske Scott Evans i herresingle, kan de danske badmintonspillere rende med hele fem medaljer. DIF har 5 medaljer som målsætning for hele den danske delegation ved European Games. Så det bliver et flot bidrag fra badminton.

Se resultater fra European Games i badminton.

Læs også

Det danske UVM-landshold kæmpede sig tilbage

Det danske UVM landshold leverede her til eftermiddag et flot comeback, da 0-2 blev forvandlet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.