Herredoublerne klar til semifinalen

Loading

De rene doubler er nu spillet til Finnish Opens kvartfinaler, og det blev med sejre til de danske deltagere i herredouble.

Mathias Christiansen og David Daugaard forsatte deres march mod finalen, efter at de med to gange 21-19 slog belgiske Matijs Dierickx og Freek Golinski. Første sæt var med danskerne som de bedste i store dele af sættet, men belgierne fik alligevel samlet point sammen, og var helt fremme ved 19-17, men Daugaard og Christiansen fik lukket, og vandt således første sæt.

Andet sæt var belgierne hele tiden med, og var også foran 11-7. De forsatte med at være dominerende og danskerne var først foran igen ved 20-19. Én matchbold var så derimod nok, og semifinalepladsen blev dermed en realitet.

Kasper Antonsen og Niclas Nøhr startede deres double som lyn og torden, og med cifrene 21-5 var der tale om en regulær afklapsning af det vietnamesiske par. Andet sæt var med nogle noget bedre vietnamesere, og de var faktisk foran 11-8 ved opholdet. Nøhr og Antonsen fik dog fat igen, og med 21-17 tog de den samlede sejr.

Antonsen/Nøhr møder de førsteseedede Adam Cwalina/Przemyslaw Wacha og Daugaard/Christiansen møder de tredjeseedede Takuro Hoki/Yugo Kobayashi i semifinalen.

Damedoublen med Sara Thygesen og Maiken Fruergaard blev en tæt en. Første sæt blev vundet af danskerne, der førte fra start til slut. 21-16 lød cifrene på, og det så derfor lyst ud med hensyn til en semifinaleplads i damedouble. I andet sæt var det tæt i starten, men ved 8-8 fik japanerne godt fat i kampen, og lukkede sættet 21-17.

Tredje sæt startede tæt, hvor japanerne lige præcis fik de sidste bolde til at gå til opholdet med en føring på 11-9. Japanerne forsatte det gode spil efter opholdet, og med 21-14 vandt de sættet, og dermed kampen.

Semifinalerne til Finnish Open spilles idag kl. 16.00.

Resultaterne fra Finnish Open

Læs også

Dawall har spillet 4 kampe på 24 timer: Jeg har haft pænt travlt

Julie Dawall hentede nogle flotte sejre i går ved Finnish Open. Specielt set i lyset …