Frederikke Nielsen

Frederikke Nielsen blog: Sommer, sol og landsholdsfjer

Loading

Frederikke Nielsen er 15 år og spiller på det danske ungdomslandshold. Hun bor i Allerød og har altid spillet for Lillerød Badmintonklub. Frederikke Nielsen blogger jævnligt på Badmintonbladet og giver indsigt i, hvordan hverdagen og badmintonlivet fungerer, når man er eliteungdomsspiller. 

Danmarksmesterskaberne i maj måned var den sidste turnering, jeg spillede inden sommerferien. Derfor har der været mulighed for en længere grundtræningsperiode med fokus på fysisk træning, kondition samt udvikling af forskellige tekniske aspekter i mit spil.

Jeg startede sommerferien ud med to uger i Spanien med min familie og flere badmintonvenner og deres familier. Da det er vigtigt for mig at holde formen ved lige i sommerferien, er det fedt at være sammen med badmintonvenner, så der er nogle man kan træne med.

Vi fik løbetrænet på det lokale stadion, styrketrænet i et fitnesscenter og fik da også spillet lidt badminton, selvom badminton ikke ligefrem er nationalsport i Spanien.

Vi fik også prøvet andre sportsgrene af som tennis og padeltennis, hvilket var udfordrende og sjovt. Heldigvis var der også masser tid til afslapning og badning i poolen. Om aftenen var der tid til hygge, god mad og is; og lidt fodbold fra VM fik vi da også set.

Kort tid efter vi kom hjem fra Spanien, tog jeg 11 dage på landsholdslejr i Holbæk både for U17 og U19 spillere. Her fik vi trænet en masse på banen på tværs af årgangene, hvilket var sjovt og meget lærerigt.

Den knap så sjove del af lejren er, at man skal igennem forskellige test, så trænerne kan se, om der er nogen områder, vi skal forbedre med hensyn til styrke og udholdenhed. Her giver den træning, jeg fik lavet i Spanien heldigvis lidt bonus.

Lejren gav mig mange gode input og udviklingsområder, jeg kan tage med hjem og arbejde videre på i klubben sammen med Danni og Tine (trænere i Lillerød).

Til sidst vil jeg nævne, at jeg henover sommeren har forlænget min sponsoraftale med Li-Ning for de næste to sæsoner. Jeg ser frem til næste weekend, hvor sæsonen starter lige på og hårdt med en international turnering i Hvidovre – klædt i Li-Ning tøj.

Læs også

Frederikke Nielsens blog: Jeg fik fightet en sølvmedalje hjem ved U15 DM

Denne blog kommer til at handle om 6 Nations, som var en stor oplevelse at …

En kommentar

  1. Cet article est orienté US. Mais à notre niveau à nous, il y a pas mal de temps que l”on est en stagflation en France (ainsi que quelques autres nations européennes) Si on se réfère aux chiffres officiels (et je me garderais bien de faire un un commentaire sur la fiabilité de ces chiffres): La croissance est faible, la demande est atone et les prix qu”ils soient publics (taxes et impôts) ou privés (alimentaire en hausse constante et n”importe quel prétexte etant bon pour les faire monter) ne cessent de progresser à la hausse. Les salaires sont en berne de par l”institutionnalisation du chômage (ce dernier point tendant à se résoudre par l”importation massive de migrants qu”on fera bosser pour quasiment rien). Évidemment au JT on agitera juste le spectre de la déflation (en encore ils ont trouvé un nouveau mot : “l”inflation négative) grâce aux “spécialistes en parlant de taux bas, sauf que la déflation c”est quand tout baisse : les taux, les salaires mais aussi les prix de détail ! Et là force est de constater qu”on est pas du tout en déflation ! Comme nous ne sommes pas non plus en inflation (la peur des rentiers !!!), on est tout bêtement en stagflation. Excusez la longueur, mais je me suis juste contenté de ramener le concept à un niveau humain (pas celui des banquiers, spécialistes ou autres acteurs des “marchés). “THERE IS NO ALTERNATIVE

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.