Livet efter en hjerneblødning….

Loading

Henrik From, tidligere badmintonspiller i flere klubber, har for nogen tid siden udgivet en bog om sin hjerneblødning. 


▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️⚫️▪️▪️▪️▪️

BADMINTONKARRIERE
Kolding  1975-1982.
Esbjerg  1982-1983.
Odense  1983-1992.
Lyngby 1994-2005.
Hillerød 2005-2008


FORTIDEN: 1980-1982
Jeg har fundet nogle få udklip frem fra 1980-1982, hvor vi begge var teenagere og spillede i Kolding Badminton Klub i den gamle 4 baners, rundryggede hal på Østerbrogade.

Den 8. februar 1980 forud for deltagelse ved DM for ungdom, der dengang kun blev afholdt for de bedste.I 1981 blev Henrik klubmester i Kolding BK for seniorer som 15 årig. Vi vidste dengang godt, at han snart måtte videre.I 1982 deltog klubben, som alle de andre år dengang, selvfølgelig i Vingsted ved amtsmesterskaberne i Vejle Amts Skytte-, Gymnastik- og Idrætsforening, i daglig tale kaldet VASGI. Herfra kvalificerede de bedste sig til landsmesterskaberne i Fredericias mange haller.

Både amts- og landsmesterskaberne var det festlige indslag i den normale sæsonplan dengang, hvor man fra Danmarksserien og opad endnu ikke var geografisk opdelt, men rejste på kryds og tværs i hele landet, ofte med tog, for at spille holdkampe (og spise og feste sammen bagefter).

Vi kørte nærmest alle fra klubben til de to haller i Vingsted og mødte de andre lokale klubber – Egtved, Vejle, Bredballe, Erritsø, Fredericia og havde et par sjove dage.

Men tag ikke fejl – på banen ville alle vinde! Det var lokalopgør.▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️⚫️▪️▪️▪️▪️


NUTIDEN: Hjerneblødningen og bogen “Ligeud og frem”

August 2013. Hvad sker der, når alt med ét bliver slukket i din krop -og hvordan tænder du den igen?

Henrik From er vant til at løbe solen sort som salgsdirektør og konsulent for nogle af Danmarks største virksomheder. Han er familiefar, ægtemand og en fremragende sælger.

En nat bliver alt forandret, da Henrik rammes af en blødning i hjernen. Alt går i sort og opløsning med hans totale lammelse af kroppen. Han kan hverken se, gå eller tale.

Her begynder den lange, barske og sejlivede rejse tilbage til et liv med nye spilleregler, livsvilkår og indsigter.

Op mod 125.000 mennesker i Danmark lever med følgerne fra en hjerneblødning. Henrik From er én af dem.

Hans selvbiografi er en hudløs ærlig fortælling om, hvad der sker med en mand, der oplever at være i frit fald. Et fald fra førlighed, arbejde og ægteskab, hvor man både skal overkomme angsten, kontroltabet og sorgen over det nye liv, man har fået stillet i udsigt.

Selvbiografien er dog også en fortælling om, hvordan man genvinder førligheden i alle livets aspekter, finde nye overlevelsesstrategier og det at tage livtag med livet.

En central del af bogen udgør en række af konkrete værktøjer til apopleksi-ramte og deres pårørende, som kan hjælpe dem videre tilbage til hverdagen.  

Ligeud og frem er historien om en mand, der bliver fanget i en boble af stilstand, frustration og desperation – og bryder ud af den igen. 

I dag arbejder Henrik From som konsulent for SimCorp, hvor han igen arbejder med salg og uddannelse. Derudover holder han foredrag om ledelse med konsulenten Jacob Nossell – og om hans mange erfaringer med sundhedsvæsnet.


▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️🔵▪️▪️▪️▪️

Henrikfrom.dk

▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️🔵▪️▪️▪️▪️

Badmintonbladet.dk
Per Damkjær Juhl

Læs også

New World Ranking • “While Astrup/Rasmussen (🇩🇰) keep their 4th position safe, Søndergaard/Toft and Lundgaard/Vestergaard will enjoy a new career-high ranking”

Week 1️⃣6️⃣➖2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣ ➡️ = Asia Championships (S1000), European Championships (S500), Pan Am Championships (S300)⬅️ = …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.