Formanden for Badminton Danmark er igen klar til at diskutere mulighederne for en officiel Guldkamp. Foto @Anette Vollertzen

René Toft genvalgt som formand for Badminton Danmark

Loading

Rene Toft fortsætter som formand for Badminton Danmark.
Rene Toft fortsætter som formand for Badminton Danmark.

I weekenden var der repræsentantskabsmøde i Badminton Danmark. Her var formand René Toft på valg.

Det er en begivenhedsrig periode for Badminton Danmark. Der er medlemsflugt, småkage-konflikt, strategiarbejde og ingen direktør. Men der bliver arbejdet på de indre linjer, og for eksempel skal badmintonforbundet nu guides af et nyt sæt værdier, der bygger på glæde, oplevelse, udvikling og fælleskab.

– Vi vil skabe en fælles forståelse for værdierne og forhåbentlig sørge for, der er handling bag dem, sagde Kenneth Larsen, Elite og Eventansvarlig, fra talerstolen.

Ny direktør og store udfordringer
Det er en fremtid med store udfordringer, som formand René Toft indledte årsberetningen 2014/15 med at fortælle. Efter to år på posten som ny formand for Badminton Danmark var René Toft på valg igen. Der var ingen modkandidater, så Toft tager en periode mere, og her skal han være med til at få besat posten som direktør for Badminton Danmark. Den stilling har stået ledig, siden forbundet sagde farvel til Charlotte Malmroes i efteråret.

Det er en velvoksen opgave, der venter den nye direktør. I følge jobopslaget skal rette vedkommende fastlægge strategien for de kommende år, sikre en forbedret økonomi, medvirke til at antallet af medlemmer øges, stå i spidsen for at tiltrække flere kommercielle partnere, udvikle og optimere samarbejdet med klubber, sponsorer og spillere.

Det er en stor og alsidig kapacitet, der er udkig efter. Som et kuriosum er det den tidligere verdensmester og TV-kommentator Steen Skovgaard, der forestår rekrutteringen via Management Consult-bureauet Toft Hansen (ikke relateret til René Toft).

Ny ligastruktur?
Af bemærkelsesværdige ting fra årsberetningen er nogle visioner fra Kenneth Larsen, der nævner en ny ligastruktur, inspireret af amerikansk forbillede med et slags franchisekoncept for udvalgte holdejere. Læs hele Badminton Danmarks årsberetning 2014/15.

 

Læs også

Tidligere dansk landstræner: At give spillerne ansvar, udvikler dem

Kenneth Larsen har selv spillet på det danske landshold i badminton. Senere blev han træner …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.