Mathias Boe og Carsten Mogensen. Foto @BadmintonBladet

Dagens kampe til Denmark Open

Loading

Denmark Open går ind i sin afgørende fase når kvartfinalerne spilles senere idag. Det er dog allerede sikkert at der er minimum en dansk semifinaleplads.

Til gårsdagens kampe spillede Sara Thygesen og Niclas Nøhr sig videre til kvartfinalerne. I dag står den så på Goh Soon Huat og Shevon Jemie Lai, som er rangeret som nummer 14 i verden, og i anden runde, slog de sjetteseedede.

Lige efter, og endda på samme bane, skal damedoublen med Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen spille, såfremt Kamilla Rytter Juhl er kommet sig over den skade hun pådrog sig i anden runde. De møder i så fald de ottendeseedede Naoko Fukuman og Kurumi Yonao.

Dernæst er det damesingle, og så skal verdensmesteren Viktor Axelsen i kamp. Han møder Srikanth Kidambi, hvor de seneste tre opgør er endt med dansk sejr, senest til Japan Open, hvor inderen fik to gange 17.

Næsten helt til sidst i dagens program, er der så danskeropgør i herredouble. Carsten Mogensen og Mathias Boe møder således Kasper Antonsen og Niclas Nøhr. Hele 165 pladser skiller de to par ad på verdensrangslisten, men efter at have slået Danmarks næstbedste par, Mads Conrad og Mads Kolding, ud i anden runde, er det helt sikkert et par der kan byde verdens næstbedste par op til dans.

Dagens danskerkampe (i ca. tider):
17.00 – Sara Thygesen og Niclas Nøhr mod Goh Soon Huat og Shevon Jemie Lai
18.00 – Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen mod Naoko Fukuman og Kurumi Yonao
20.00 – Viktor Axelsen mod Srikanth Kidambi
20.00 – Mathias Boe og Carsten Mogensen mod Niclas Nøhr og Kasper Antonsen

Resultaterne ved Denmark Open

Læs også

Badminton i verdensklasse i Brøndby Hallen!

I går var vi 12-14 tilskuere, der helt gratis så verdensklasse badminton på tæt hold. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.