Badminton Danmarks hovedbestyrelse har udvalgt tre nye strategispor: Du kan være med til at udvikle dem

Loading

Marts 30, 2022 15:29 Skrevet af Jonas Kildegaard Rasmussen

Badminton Danmarks hovedbestyrelse har udvalgt tre nye strategiske spor, som skal være med til at udvikle badmintonsporten i Danmark. Derfor har bestyrelsen valgt at afholde tre workshops, hvor du kan deltage og komme med dine input til, hvordan bestyrelsen skal gribe arbejdet an. Se her hvordan du tilmelder dig en af de begrænsede pladser.

Hovedbestyrelsen og ledergruppen i Badminton Danmark har i weekenden afholdt et strategiseminar i samarbejde med organisationsrådgivere fra onenexus, hvor formålet blandt andet var at udvide pakken af strategiske spor. De nye strategiske spor blev:

  1. Ansvar for børn og unges trivsel og glæde
  2. Verdens bedste sport – dyrk den gode fortælling
  3. Den bæredygtige klub

De tre spor skal ses i sammenhæng med de allerede eksisterende strategier for blandt andet elite, event, digitalisering og kommunikation. Tilsammen skal alle de strategiske spor være med til at løfte forbundet og badmintonsporten i Danmark.

Men hovedbestyrelsen har brug for dine kompetencer og input. Derfor kan du være med til at sætte dit præg på Badminton Danmarks fremtidige strategiske arbejde ved at tilmelde dig en eller flere af de tre workshops.

Ansvar for børn og unges trivsel og glæde
Online workshop. 25. april fra kl. 16.30-18.30.

Info:
Vi vil bede om input og gode ideer til, hvordan badmintonsporten kan blive en løftestang for børn og unges trivsel og glæde. Du vil blive spurgt ind til dit syn på, hvilken måde og i hvilken grad badminton kan være med til at styrke trivsel og glæde hos børn og unge? Herunder hvad det er, som gør badminton unikt? Og hvilke konkrete tiltag ville kunne understøtte denne vision?

– Som ét af de største sportsforbund har vi et ansvar. Vi skal ikke bare jagte medlemmer, vi skal sørge for, at de børn og unge, som vi har med at gøre, har det godt og trives. At gå til badminton skal være udfordrende, og man vil opleve nederlag og så videre. Men det skal først og fremmest være trygt og rart. Får vi et endnu større fokus på dette, tror vi i hovedbestyrelsen også på, at det vil holde flere børn og unge i sporten. Tænk sig, hvis vi blev det sportsforbund som satte baren og viste vejen for, hvordan man i endnu højere grad kan dyrke sport og have fokus på trivsel og glæde? Måske det ligefrem vil kunne inspirere andre, siger Tore Vilhelmsen, formand for Badminton Danmark.

Verdens bedste sport – dyrk den gode fortælling
Online workshop. 25. april fra kl. 19.00-21.00.

Info:
Vi vil bede om input og gode ideer til, hvordan vi i endnu større grad dyrker den gode fortælling, og udbreder kendskabet til, at badminton er en fantastisk sport.

– I Badminton Danmark har vi en lang og god historie bag os. Den skal vi dyrke og blive bedre til at fortælle og bruge aktivt. Når man går til badminton, får man en masse værktøjer med i sin rygsæk. For eksempel er vi én af de eneste sportsgrene, hvor drenge og piger kæmper med og mod hinanden. Men vi skal også have et større fokus på, at der er mange forskellige interessenter i det danske badmintonlandskab. Men at vi alle vil det samme og har det samme mål. Nemlig at sikre de bedste rammer for dansk badminton og udvikling heraf. Der vil være uenigheder, men så længe disse er konstruktive, så når vi de bedste resultater. Sammen, siger Tore Vilhelmsen, formand for Badminton Danmark.

Den bæredygtige klub
Online workshop. 27. april fra kl. 17.00-19.00.

Info:
Som en del af den strategiproces, som er igangsat, vil vi i Badminton Danmark bede om input og gode ideer til, hvordan vi i endnu større grad sikrer, at klubberne fremover bliver bæredygtige og uafhængige af enkeltpersoner. Hvordan sikrer vi dette? Herunder hvordan skal frivillighed se ud i fremtiden?

– Klubberne er fundamentet for badmintonsporten i Danmark. Det er i klubberne, at vores spillere får oplevelser, oplever glæde, udvikling og fællesskab. Vi ønsker med dette strategispor, at vi sammen med vores samarbejdspartnere understøtter vores klubber, så de er klar til fremtidens krav og forventninger til en bæredygtig badmintonklub, hvor vi er dygtige til at rekruttere og fastholde frivillige, tilbyde spændende og relevante træningsmuligheder samt koncepter, og samtidig omfavner tidens trends med mulighed for større fleksibilitet, siger Kristian Boye, økonomiansvarlig i Badminton Danmark hovedbestyrelse.

Mener du, at du kan bidrage til arbejdet i et eller flere af de tre spor? Så kan du nu tilmelde dig en eller flere af de tre workshops..

Workshopperne faciliteres af organisationsrådgiverne onenexus, og der vil være begrænset tilmelding.

Tilmeldingsfristen er 11. april 2022 klokken 15.00, og tilmelding skal ske til Camilla Bidstrup på cabi@badminton.dk

Skriv Workshop i emnefeltet og hvilken workshop(s) du ønsker at deltage i i selve mailen.

Har du spørgsmål til Badminton Danmarks hovedbestyrelses arbejde med de strategiske spor eller til selve sporene, kan du kontakte Kristian Boye og/eller Tore Vilhelmsen.

Økonomiansvarlig, Kristian Boye: boye@firkant.net

Formand, Tore Vilhelmsen: tore.vilhelmsen@hotmail.com

Læs også

BWF

Jeg skrev følgende tweets på X i går…… “….I feel sorry…..” Badmintonbladet 🌍🌎🌏 Per Damkjær …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.