Fransk forstærkning til Greve

Loading

Det har måske længe været en offentlig hemmelighed at Greve skulle have tilføjet nogle udenlandske spillere til Badmintonligaholdet. Med afgangen af Christinna Pedersen, Kamilla Rytter Juhl, Ka Long Angus Ng og formentlig også et farvel Michelle Li, har de danske guldvindere nemlig set noget tynde ud.

Første forstærkning skulle nu være på plads i form af Brice Leverdez fra Frankrig. Leverdez er pt. rangeret som nummer 31 i verden, hvor Ka Long Angus Ng er nummer 28. Så det må formodes at være en fuldgod erstatning for Hong Kong kineseren.

Trods en placering 15 pladser under Hans-Kristian Vittinghus, har franskmanden vundet to og tabt to opgør mod Danmarks tredjebedste single. Mod Viktor Axelsen og Jan Ø. Jørgensen er det endnu ikke blevet til en sejr.

Mod den nye klubkammerat, Joachim Persson er det blevet til fire ud af fire mulige sejre, og i forhold til manden han erstatter, Ka Long Angus Ng, står den 1-1. Det bliver derfor spændende at se hvordan den bedste franske herresinglespiller klarer sig i den næste sæson.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …

En kommentar