Mads Pieler Kolding og Kamilla Rytter Juhl

VM: Tre sæt til Kolding og Rytter Juhl

Loading

Danmarks første mixdouble, Joachim Fischer Nielsen og Christinna Pedersen, tabte i morges en uhyggelig tæt kamp til et indonesisk par. Nu var det op til Mads Pieler Kolding og Kamilla Rytter Juhl at revanchere de danske farver i mixdoublerækken.

Mads og Kamilla skulle op mod det stærke engelske par, ”the Adcocks” Chris og Gabrielle. Englænderne har slået det danske par i de hidtidige to indbyrdes opgør og er et meget stærkt par.

Tæt start
Første sæt startede som en meget tæt affære. Danskerne og englænderne fulgtes ad op til 11-11, og det var ikke til at sige, hvad vej det skulle gå. Så fik ”the Adcocks” desværre en god stime og bragte sig afgørende foran, og de kunne snuppe første sæt med 21-16.

I andet sæt var Mads og Kamilla ovenpå. Nu var det deres tur til at komme afgørende foran midtvejs i sættet. Ved 8-7 tog de fem points på stribe, og den føring hentede det engelske par aldrig. Dansk sætsejr på 21-16, og de to par stod helt lige.

Kæden røg af
Efter en jævnbyrdig start på sidste sæt kom Mads og Kamilla lidt på hælene ved 4-5. Englænderne spillede solidt og fik flere gange de to danske spillere lidt på glatis. Kamilla missede en bold fuldstædig oppe ved nettet, og Mads fulgte trop ved at slå et smash i nettet.

Danskerne trak tiden, for det var ved at gå helt galt. Otte points i træk til englænderne gav dem en 10-4-føring, og det begyndte at se sort ud. Chris Adcock servede utrolig godt, og det kunne Mads og Kamilla ikke rigtig dæmme op for.

I sikker stil tog ”the Adcocks” tredje sæt med 21-10, og der var reelt aldrig tvivl om sejren i tredje sæt.

– Vi prøvede med alt, hvad vi havde, og det er først til sidst, at kæden ryger helt af, sagde Kamilla Rytter Juhl til TV2 Sport efter kampen.

Dermed er begge danske par i mixdouble ude af dette års VM, men vi har stadig lidt andre skud i bøssen i de andre rækker.

Se programmet for mixdouble ved VM her.

Læs også

Malaysia Masters: Damedouble sikrer første danske finaleplads

Her til formiddag var både Christina Pedersen/Kamilla Rytter Juhl, Hans-Kristian Solberg Vittinghus og Mads Conrad-Petersen/Mads …