Årets danske spillere mødte hinanden i Indien

Loading

Den højt profileret Premier Badminton League i Indien blev skudt i gang i går med nogle meget interessante kampe. Åbningskampen stod mellem Awadhe Warriors og Mumbai Rockets. Rockets havde både Mathias Boe og Kamilla Rytter Juhl i startopstillingen, mens Christinna Pedersen stillede til start for Warriors.

Mathias Boe spillede sammen med Vladimir Ivanov fra Rusland mod de bundrutinerede Cai Yun fra Kina og Hendra Gunawan fra Indonesien. En meget interessant kamp på papiret. Kampene foregår efter et anderledes system, hvor der bliver spillet til 15 i hvert sæt. I 1. sæt var Boe/Ivanov i front, men Yun/Gunawan fik kontakt ved 10-10. Boe/Ivanov var dog bedst til sidst, og lukkede sættet med 15-11. I 2. sæt kom Yun/Gunawan foran med 6-3, men derefter var der lukket for det varme vand. Boe/Ivanov steppede kraftigt op og vandt også 2. sæt med 15-11. Dermed en rigtig god start til Mathias Boe i Premier Badminton League.

Doublepar på hver sin side af nettet
I mixeddouble stod Christinna Pedersen/Bon Idarra fra Awadhe Warriors over for Kamilla Rytter Juhl/Vladimir Ivanov fra Mumbai Rockets. Det blev en meget tæt kamp, hvor det var én bold, der afgjorde begivenhederne. I 1. sæt fulgte de to par hinanden til 7-7, hvorefter Pedersen/Idarra fik skabt sig et afgørende hul. 15-9 blev 1. sæt til Pedersen/Idarra. I 2. sæt var taktstokken stiftet, og her sad Rytter Juhl/Ivanov på det meste af sættet. De kom foran med 14-11, men missede 3 sætbolde og så skulle der én afgørende bold til at slutte sættet. Den faldt ud til Rytter Juhl/Ivanov, der vandt sættet med 15-14.
3. sæt blev lige så spændende som 2. sæt. Rytter Juhl/Ivanov fortsatte hvor de slap og var foran det meste sættet. De kom foran med 14-12, men så gik der for alvor gummiarm i den for Rytter Juhl/Ivanov. De missede to matchbolde, og i den afgørende bold måtte Mumbai Rockets-parret give fortabt. Christinna Pedersen/Bon Idarra vandt dermed den yderst nervepirrende kamp med 15-14 i 3. sæt.

Holdkampen endte med 3-2 til Mumbai Rockets.

Resultater fra Premier Badminton League

/Anders Jensen/Badmintonbladet/

Læs også

Frederikke Nielsen blog: Sommer, sol og landsholdsfjer

Frederikke Nielsen er 15 år og spiller på det danske ungdomslandshold. Hun bor i Allerød …