Mathias Boe. Foto @ Das Büro for Team Danmark

Boe og Axelsen hentede flotte sejre i Indien

Loading

Mathias Boe og Viktor Axelsen hentede fine sejre i den indiske badmintonliga.

Mathias Boe spiller for Bengaluru Blasters. For dem var han og Kim Sa-rang oppe mod den tidligere verdensmester Shin Baek Cheol og Kim Gi-jung fra Sydkorea. Gi-jung er nummer 103 i verden i herredouble, og de to spiller for North Eastern Warriors. Boes makker har været oppe som nummer to på verdensranglisten, og Boe selv er aktuelt nummer to.

I første sæt kom Boe og makkeren bedst ud og kom foran 3-2. Langsomt overtog Cheol og Gi-jung dog kampen og kom i front med 11-8. Derfra vendte det dog igen på hovedet, da Boe og Sa-rang tog fem point i træk. Kort tid efter lykkedes det dem også at lukke sættet med 15-12.

I andet sæt kom de indledningsvis bagud med 2-3. Derefter tog sydkoreanerne en stime på tre point, og derfra trak de kun fra. De endte med at vinde med hele 15-7. Tredje sæt var meget lige til at starte med, men da Boe og Sa-rang var i spidsen med 8-7 tog de et afgørende ryk og kom foran med 11-7. Ikke længe efter vandt de sættet med 15-12 på deres anden matchbold.

Axelsen henter fornem sejr

Axelsen spiller ligesom Boe for Bengaluru Blasters. I den fjerde kamp i dagens holdkamp stod han over for Tzu Wei Wang fra Taiwan, der er nummer 11 i verden. Danskeren er selv verdensetter. Det blev et spændende opgør, specielt i andet og tredje sæt, hvor Axelsen med nød og næppe vandt med 15-13 og 15-14.

De danske sejre var dog ikke nok for Bengaluru Blasters, der tabte kampen med 2-3.

Resultater fra kampen

Læs også

Indonesia Open • Antonsen taber i 3 sæt til den kommende verdensetter på ranglisten!

En meget kommunikerende (😤⚡️🔥💪🏻) Antonsen taber 9-21/21-12/14-21 på 71 minutter til Shi Yu Qi. Men …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.