Li-Ning Sommer Daycamps runder 100 tilmeldte

Loading

Li-Ning Sommercamp i Værløse kører i juli måned på tredje år og afvikles under normale omstændigheder i uge 27 som en blanding af en helugescamp med overnatning, og en day-camp med hvor deltagerne ankommer og afhentes dagligt fra mandag til fredag.

Da Corona ramte, var spørgsmålene mange. Skulle man aflyse? Skulle man holde liv i troen på at det blev muligt at afvikle? Og ville man kunne gøre det under de gældende krav og retningslinierfra myndighederne?

I løbet af april og maj stod det efterhånden klart, at det var urealistisk at afholde en camp med overnatning, brug af omklædningsrum, tre daglige måltider osv. Til gengæld så det med regeringens udmelding om åbning af ”sommerferieaktiviteter” ud til, at mulighederne for at afholde en DayCamp var gode. Og det tog man en kreativ konsekvens af.

”Vi besluttede at transformere hele lejren i Uge 27 til en Daycampfor alle deltagere. Samtidig havde vi en ide om, at der også kunne være et behov i flere af de andre uger af juli, da mange familier havde brugt deres ferie og efter alt at dømme ikke kom udenlands denne sommer. Vi fik sammen med Li-Ning hurtigt trænere og faciliteter på plads, så vi kunne udbyde yderligere 3 uger”, fortæller Værløses formand, Anders Nielsen.

Resultatet har været overvældende. I løbet af de tre uger der er gået siden udmeldingen, er det samlede deltagerantal steget fra ca. 30 til over 100. Og der kommer stadig tilmeldinger ind hver eneste dag.

”Vi er selvfølgelig meget glade for den store interesse der har været”, siger Anders Nielsen, som peger på fleksibiliteten i set-up’et som en stor del af forklaringen: ”Udover at man kan vælge mellem flere uger, så er der samtidig åbent for alle aldre og niveauer i samtlige uger. Deltagerne kan desuden angive hvem de ønsker at være på hold med, og det har medført at flere rundt om i klubberne har talt sammen indbyrdes inden de har meldt sig til en bestemt uge”. 

Der er i alle uger tilmeldinger fra spillere lige fra børn på 7 år uden klassificering til 19 årige elitespillere.

I den forbindelse spiller kvaliteten af trænerteamet ifølge Værløse-formanden en stor rolle: ”Helt generelt tror jeg det er afgørende, at det er kvalificerede og erfarne trænere der står i spidsen for sådanne aktiviteter, og specielt i den nuværende situation hvor der skal foretages både særlige hensyn og opdelinger, betyder det rigtig meget. Jeg synes det er fantastisk se den spredning der er på alder og niveau i tilmeldingerne, og med de trænere vi har med os, er jeg helt tryg ved at vi får tilpasset det hele så alle får nogle skønne badminton uger i grupper de gerne vil være i og spillemæssigt passer ind i, med god træning, sved på panden og mangfoldighed i fokus”, siger Anders og tilføjer, at man fortsat har stor fokus på den sundhedsmæssige udvikling og følger nøje med i udviklingen ift. anbefalingerne fra myndighederne.

Der er stadig pladser ledige i både uge 27, 28 og 30. 

”Som det fremgår af invitationen, så har vi også andre haller i området vi kan tage i brug, så vi både kan have masser af børn og samtidig overholde de krav der er til opdeling, forsamlingsbegrænsning osv. Det ser ud til særligt at blive aktuelt i den første uge, men også uge 28 og 30 er ved at vokse til et niveau, hvor flere haller kan komme i spil”, slutter Anders.

Tilmeldingen foregår på www.li-ning.dk.

Læs også

Race To Paris 2024

Source: Statminton, X🏸 Men’s Singles🗓 16 April 2024 Christie 🇮🇩 switches position with Antonsen 🇩🇰 …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.