Foto: @KMB2010

KMB 2010 – Køreklar til sæsonpremiere

Loading

De første holdkampe i 1. division er lige om hjørnet, og for KMB 2010 er målsætningen for den kommende sæson klar: KMB 2010 skal blande sig i toppen af 1. division.

– Det har vist sig de tidligere sæsoner, at vi kan være med og vi har på papiret et rigtig godt hold til at spille ligakvalifikation, så vores mål er da helt klart at havne i den sjove ende af tabellen, udtaler cheftræner Mikkel Elbjørn Larsen.

KMB 2010 tager i sæsondebuten imod Triton Aalborg på hjemmebane mandag d. 11/9 kl. 19.00. Der er lagt op til et meget lige opgør, som kan gå begge veje. KMB 2010 har i de sidste sæsoner altid startet på udebane mod Triton Aalborg, og det at to tætte konkurrenter skal møde hinanden på KMB’s hjemmebane må anses at være til klubbens fordel.

Klubben stiller i sæsonpremieren op med mange unge talenter fra egen avl, heriblandt Freja Ravn Nielsen og Christine Busch som er blevet udtaget til ungdoms VM der i år skal afholdes i Indonesien.
For at indfri forventninger til sæsonen har KMB 2010 indgået samarbejde med BMW Jan Nygaard A/S om sponsorering af klubbens 1. hold.

Pressemeddelelse fra KMB 2010

Læs også

KMB2010 til tops i 1. division

Anden runde af 1. division blev spillet her henover weekenden, og det kastede flere spændende …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.