Line Kjærsfeldt er brugernes DM-favorit. Foto @ Annette Vollertzen

Brugerne: Kjærsfeldt bliver ny dansk mester i damesingle

Loading

I den forløbne uge har brugerne på Badmintonbladet.dk haft mulighed for at stemme på, hvem de tror, der vinder DM i damesingle 2015.

Overraskelser i 2014
Ved sidste års DM i Grindsted stod de fire højest seedede piger i semifinalerne. Men det var ikke topseedede Line Kjærsfeldt eller bundseedede Sandra-Maria Jensen, som gik i finalen. Det var derimod Mia Blichfeldt og Anna Thea Madsen. De to spillede en dramatisk finale, hvor Mia Blichfeldt vandt med 19-21, 21-13, 22-20, og dermed blev hun den yngste danmarksmester nogensinde.

Line K sejrer
Igen i år vil Line Kjærsfeldt være topseedet og dermed favorit til titlen. Line vandt Greve Grand Prix for nylig, hvor alle hendes konkurrenter var med. Måske er det derfor, at Badmintonbladet.dk’s brugere har mest fidus til hende. 48% (150 stemmer) tror på Værløse-spilleren, mens 20% (61 stemmer) har favoritværdigheden placeret hos den forsvarende mester, Mia Blichfeldt.

Anna Thea Madsen, som var blandt de udpegede atleter til Årets Fund, samler opbakning til en DM-titel fra 16% (49 stemmer) af brugerne.

År 2 efter Tine
Det skal blive spændende at følge DM-turneringen i damesingle, der er lige så åben som sidste år, der var år 1 efter Tine Baun. DM spilles i Frederiksberg-hallerne fra 5.-8.februar.

Mia Blichfeldt skabte et navn for sig selv allerede i 2014, da hun som den …