Foto: @ ishoot.dk

Det kræver to toppræstationer at slå Odense

Loading

Vendsyssel Elite Badminton møder Odense i DM-kvartfinalerne. Første kamp spilles tirsdag 31. januar i Odense med returkamp tirsdag 7. februar i Arena Nord i Frederikshavn.

Som vinder af grundspillet valgte Skovshoved først. “Skovserne” pegede på Højbjerg som modstander. Derefter var det VEB’s tur. Valget stod mellem Odense, Solrød og Greve. Og her valgte VEB altså fynboerne.

– Allerede da vi sikrede os andenpladsen i grundspillet i mandags, sagde vi, at jævnbyrdigheden i Badmintonligaen er så stor, at det kræver to toppræstationer at kvalificere sig til semifinalerne, siger VEB-træner Allan K. Nielsen.

VEB besejrede Odense med 5-1 i grundspillet. Kun “Volvo-pigerne” Clara Nistad og Emma Wengberg tabte i damedouble (18-21 i tredje sæt). I de fem andre kampe sejrede VEB i to sæt.

– Vi ved alt om, at Odense har et stærkt hold, hvor der er dygtige spillere i alle seks kampe. Så sent som i mandags vandt de overraskende med 4-2 over topholdet Skovshoved. Den sejr har givet dem masser af selvtillid, og jeg er sikker på, at de har troen på, at de kan slå os. Det samme gør sig heldigvis gældende i vores trup. Vi mener, at vi har kvaliteterne til at vinde over Odense, udtaler Allan K. Nielsen.

Der spilles kun Golden Set i returkampen. Det bliver aktuelt, hvis de to kampe ender 3-3, eller holdene vinder en kamp hver.

Værløse valgte Solrød som modstander, hvilket betyder, at Team Skælskør/Slagelse skal møde Greve.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …