Mads Kolding og Mads Conrad er klar til semifinalen ved German Open. Foto @ Annette Vollertzen

Hong Kong Open: Benhård 1. runde for Conrad/Kolding

Loading

På onsdag starter hovedturneringen ved Superseries-turneringen Hong Kong Open, hvor de bedste danske badmintonspillere er klar til at gå efter turneringssejren i de forskellige rækker.

I herredouble stiller både Mads Conrad/Mads Kolding, Kim Astrup/Anders Skaarup og de tredjeseedede Mathias Boe/Carsten Mogensen til start. Mads Conrad/Mads Kolding kommer på hårdt arbejde imod de sjetteseedede kinesere Biao Chai/Wei Hong i 1. runde. Kineserne fører 2-1 i indbyrdes kampe, dog har danskerne vundet deres sidste opgør ved Japan Open tidligere i år. Så der er bestemt mulighed for de danske drenge.
Kim Astrup/Anders Skaarup møder et par fra kvallen i 1. runde, mens verdens nummer 1 Lee Yong Dae/Yoo Yeon Seong venter i næste runde, hvis de klarer den første udfordring.
Mathias Boe/Carsten Mogensen møder nogle gamle kendinge i form af Vladimir Ivanov/Ivan Sozonov fra Rusland i 1. runde, hvor danskerne har et mentalt overtag, da de fører 6-2 i indbyrdes dueller.

God lodtrækning for herresingler
Andenseedede Jan Ø. Jørgensen møder Zhengming Wang fra Kina i første kamp og har en overkommelig lodtrækning indtil semifinalen, hvor Viktor Axelsen måske står på den anden side af nettet. Viktor Axelsen skal dog først forbi en kvalifikationsspiller i 1. runde og muligvis fjerdeseedede Kento Momota fra Japan i kvartfinalen, før det kan blive en realitet.
I mixeddouble stiller Joachim Fischer/Chrstinna Pedersen ikke til start, og derfor er Niclas Nøhr/Sara Thygesen de eneste til at forsvare de danske farver. De møder i første runde et egyptisk par.
Christinna Pedersen stiller dog til start i damedouble sammen med makkeren Kamilla Rytter Juhl. Parret møder et thailandsk par i første kamp, og kan forvente at møde de førsteseedede Misaki Matsutomo/Ayaka Takahashi fra Japan i semifinalen, hvis alt flasker sig.

Resten af spilleprogrammet kan findes her: Hong Kong Open

/Anders Jensen/Badmintonbladet/

Læs også

Elite skaber ikke bredde. Det gør familietraditioner, klassekammerater og venner. 

En kommentar fra Sung Jakobsen. Den 1. august kunne man på BadmintonBladet (og Facebook) læse …