Søren Toft.

Søren Tofts blog: Jeg har tabt mig 5 kilo grundet den hårde og bokseinspirerede træning

Loading

Denne blog kommer til at handle om min hårde og meget givende sommertræning, samt om de turneringer jeg har været ude til. 

Jeg har haft en sommer spækket med hård træning. Der har jeg haft den tidligere bokser Torben Keller som en af mine trænere. Han har betydet en øget selvtillid, og jeg har bestemt lært at arbejde hårdt. Jeg har således nået mine fysiske mål, og jeg har endda tabt fem kilo. Så jeg er i rigtig god form nu, og de fysiske tests har kun været opadgående. Keller ved jo fra sin egen karriere godt, hvad det handler om og har hjulpet mig med at udvide mine fysiske grænser. Jeg har derfor været rigtig glad for samarbejdet og fortsætter med at arbejde på fysikken i hans crossfitcenter Crossfit North 579. Det har samtidig udviklet sig til et godt venskab.

Denne træning har dog gjort, at min bevægelse på banen er blevet lidt tungere, hvilket jeg godt var klar over ville ske. Grundet dette arbejder jeg i øjeblikket især på at blive mere bevægelig. Så det har været noget med at acceptere dette og rusten efter ikke at have spillet kampe i lang tid, når jeg har spillet et par turneringer i udlandet for nylig. Resultatmæssigt er det ikke gået helt optimalt, men jeg føler mig motiveret og jeg synes, at niveauet er på vej i en opadgående kurve. I Bulgarien og Ukraine, hvor jeg har været afsted til og spille, har det været business as usual i forhold til de eksempelvis lidt håbløse, ikke særlig kyndige og meget unge linjedommere. De har lidt dømt, hvad de nu har følt for, men helt galt har det trods alt ikke været.

Jeg er stadig i ABC Aalborg og ser frem til at hjælpe klubben med planerne om at komme i oprykningsspillet til 1. division. Desuden har jeg et stort ansvar i at hjælpe de unge spillere, som jeg med glæde tager på mig. Jeg ser derfor frem til første holdkamp og til også at opfylde mine personlige ambitioner. Det bliver i det hele taget en spændende sæson og jeg er meget glad for, at Kosmos Technology, Uggerly Installation og H. Nielsen Networks støtter mig.

Søren Toft

Læs også

Søren Toft: Hvis jeg rammer samme niveau, så tror jeg på min chance

Søren Toft havde en flot første dag ved DM og var da også tilfreds med …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.