Kan du genkende disse to fodboldspillere?

Man U-spillere skifter til badminton?

Loading

Kan du genkende disse to fodboldspillere?
Kan du genkende disse to fodboldspillere?

I forbindelse med et arrangement for Manchester United Foundation fik et par af fodboldspillerne fra Manchester United prøvet kræfter med badminton.

Det spanske islæt
Spanske Carolina Marin vandt All England i damesingle i weekenden, og her på billedet kan man se en af hendes landsmænd forsøge sig med en ketcher. Normalt vogter David de Gea buret for Premier League-klubben Manchester United, men en række af klubbens stjernespillere tog en dag, hvor de besøgte skoler i Manchester-området for at fremme blandt andet sportudøvelse, lederskab og sprogundervisning.

Badminton på Burnage
De Gea fik følgeskab af en anden spansktalende spiller. Nemlig Argentinas Àngel di Maria. De to spillere viste deres beherskede kunnen i bordtennis, basketball og badminton på Burnage Academy, og efter billederne at dømme var de kommet på udebane med fjerbold og ketcher i hånden. Hvor vidt de Gea og di Maria har fået smag for badminton, melder historien ikke noget om.

Manchester United Foundation
Det er Manchester United Foundation, som arrangerede denne spiller-event. Organisationen arbejder for at uddanne, motivere og inspirere kommende generationer til at bygge et bedre samfund for alle. Det gør organisationen ved at bruge passionen for fodboldklubben til at arbejde i nogle af de mest udsatte områder i og omkring Manchester. Læs mere om Manchester United Foundation.

Læs også

Det danske UVM-landshold kæmpede sig tilbage

Det danske UVM landshold leverede her til eftermiddag et flot comeback, da 0-2 blev forvandlet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.