En frivillig – fru Eriksen!

Loading

81 årige Birgit Eriksen🙏🏻❤️

Jeg mødte fru Eriksen første gang ved Denmark Open….det må have været i 2017, da jeg første gang var der med en medieakkreditering og derfor havde adgang til medierummet, som fru Eriksen havde ansvaret for. Det kan også have været et andet år….


Det tog mig et par års tilløb at tage sån’ rigtig kontakt, smalltalke, fordi fru Eriksen virkede sån’ lidt kontant og brysk, men da jeg først endelig tog mig sammen, så fandt jeg jo ud af, at hun også var en helt anden. Bagved. Indenunder.

Tak, fru Eriksen, for de mange timer i medierummet! Ved de mange Denmark Open og TUC i Aarhus. Altid en fornøjelse😘

Badmintonbladet • Per Damkjær Juhl

Læs også

Medlemstallet er faldet • “Hvorfor” spørger Sung Jacobsen, og forsøger at svare….

Lige efter Påsken kom 2023 medlemstallene for DIF og DGI. Det er desværre 5 år i …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.