Rikke Søby

Badmintonligaen: Greve sendte Odense hurtigt hjem igen

Loading

Til returkampen i Badmintonligaens ene kvartfinale havde udeholdet, Odense, rystet posen, for at prøve at samle fire kampe mod hjemmebanefavoritterne fra Greve.

Solide sejre
Greves rutinerede 1. herresingle, Joachim Persson, vandt indledningsvis et tæt opgør med Steffen Rasmussen i fire sæt. Samtidig havde Rikke Søby og Kamilla Juhl bedre styr på aftenens damedouble mod Odense-duoen Maiken Fruergaard og Celine Juel, end i torsdags. Dermed 2-0 til Greve, hvilket var bedre end frygtet for hjemmeholdet.

– Det ser solidt ud, og det var solidt idag. Men inden kampen kunne jeg godt være nervøs for, at det havde stået 0-4 efter de første runder, fortæller Joachim Persson til Badmintonbladet.dk

Herredoublen kiksede for OBK
Odenses mission krævede blandt andet, at herredoublen i form af Jonas Rasmussen og Søren Gravholt skulle besejre den nykårede, hollandske mester Jacco Arends og Rasmus Mangor. Det var ikke tæt på at ske. I stedet vandt Greve-spillerne klart med 11-6, 11-6, 11-7. En skuffelse for Odense, og odenseanernes skæbne var besejlet.

– De (Odenses herredouble, red.) knækker lidt, da de kommer bagud 0-2 i holdkampen. Og samtidig spillede vores double rigtig godt.

Det var den tredje sejr til hjemmeholdet, og semifinalen var på plads på kun en times tid. Damesinglen nåede at blive spillet til ende. Her reducerede Camilla Martens for Odense med en sejr i tre sæt over Amalie Hertz Hansen, der havde afløst Michelle Li. Greve havde forgæves forsøgt at få canadieren til at blive og spille kvartfinalen, men hun insisterede på at tage hjem til Canada for at spille de nationale mesterskaber.

Semifinaleplads
Det bliver en semifinale for Greve mod enten TSS eller AB Aarhus.

– Vi drømmer om at møde AB Aarhus, men TSS begår nok den fejl at vælge os frem for Skovshoved. Det vil de fortryde. Det vil være en tæt på 50-50 kamp, hvor begge hold vil kunne rokere rundt på flere konstellationer, kommenterer Joachim Persson.

Første semifinale spilles d. 17. februar. Se alle resultaterne fra aftenens semifinalekamp i Badmintonligaen mellem Greves Strand Badmintonklub og Odense Badminton Klub.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til syvende runde

Opstillingerne til syvende runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles onsdag kl. 19.00. Stilling, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.