Mette Poulsen: – Efter EM er det tilbage og træne i Værløse

Loading

Det er specielt, at den danske mester i damesingle ikke længere er en fast del af landsholdstræningen, men Mette Poulsen er fortrøstningsfuld og vil bevise sig selv overfor landstrænerteamet.

Det er snart ½ år siden, at den sportslige ledelse i Badminton Danmark mistede troen på, at Mette Poulsen kan få international succés som singlespiller. Derfor røg hun af landsholdstræningen.

Til EM i Kolding har hun chancen for at vise sig frem, og det pres anerkender hun.

– Det har ligget op til EM, at jeg fandeme også skal præstere til de her turneringer, fordi det er europæisk niveau. Så hvis jeg ikke kan præstere her, så kan jeg godt forstå, de kan have svært ved at se, at jeg skal kunne præstere internationalt, siger Mette Poulsen til TV2 Sport.

Selvom 23-årige Mette Poulsen på grund af sin udtagelse har deltaget på landsholdstræningen i Brøndby op til EM, står den efter weekenden på træning, som hun selv skal tage ansvaret for.

– Efter EM er det tilbage og træne i Værløse, som jeg har været inden. Jeg ligger og har kanon sparring i Værløse. Jeg træner stort set kun med drenge, og selvfølgelig er det nogle gange rart at træne med damesingler, fordi det er det naturlige, og det man møder, men jeg tror helt sikkert på, det kan lade sig gøre, fortæller Mette Poulsen til TV2 Sport.

Onsdag overlevede TSS-spilleren en vanskelig og dramatisk førsterunde kamp mod Yvonne Li fra Tyskland. Torsdag møder hun ligeledes en tysker, Luise Heim, om en plads i kvartfinalerne.

Læs også EM: Kjærsfeldt og Poulsen overvandt problemerne

Læs hele artiklen på TV2 Sport

Læs også

Hongkong Open: Bliver fjerde gang lykkens gang for Kolding og Conrad?

I denne uge risikerer Mads Kolding og Mads Conrad at møde deres landsmænd Mathias Boe …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.