Jeppe Ludvigsen (tv.) og Astrid Molander leverede en flot præstation. Foto: @ Annette Vollertzen

Fem ud af fem danskere klar til semifinalerne i Litauen

Loading

Danskerne havde en flot kvartfinaleaften ved Lithuanian International. Især imponerede Jeppe Ludvigsen og Astrid Molander

Jeppe Ludvigsen og Astrid Molander mødte et andenseedet polsk par. Og danskerne leverede en meget flot præstation. Efter at have tabt første sæt 17-21, kom de flot tilbage og vandt de sidste to sæt med 21-14 og 21-17.

– Astrid spiller simpelthen så godt. Vi spiller mod bronzemedaljetagerne fra U19 EM 2017, og jeg synes det er imponerende, at hun står i en solid defensiv mod manden. Og yderligere tør hun rykke helt frem og bide i hegnet, hvor hun i lange perioder vinder duellen mod en ganske kompetent polsk pige. Og lige for at sætte trumf på, så server hun fem iskolde server fra 12-16 til 17-16 i tredje sæt, og hun server igen på vores 19. og 20.  Det er fedt at se, at hun bliver bedre kamp for kamp, skriver Jeppe Ludvigsen til BadmintonBladet.dk.

Fuldt hus i resten af kampene

I dagens første kamp stod Søren Toft over for Jan Louda fra Tjekkiet. Toft er verdens nummer 221, mens tjekken er nummer 234. Og danskeren leverede en flot kamp og vandt 21-16 og 21-17.

Dernæst var Toft sammen med Lisa Kramer oppe mod fjerdeseedede Kristofer Darri Finnsson og Margrét Johannsdottir fra Island. Og det danske par imponerede igen ved at vinde i en gyserafslutning i tredje sæt, der endte 27-25.

Lisa Kramer var også i aktion i double, her sammen med Anne Hald. De krydsede klinger med et par fra Litauen. Og de to vandt en sikker sejr på 21-14 og 21-18.

Anne Hald var også i ilden i single, her mod Margrét Johannsdottir, som Toft og Kramer tidligere stod over for i double. Og Hald imponerede stort ved at vinde hele 21-9 og 21-13.

Dermed er fem danskere klar til semifinalerne.

Resultater fra Lithuanian International

Læs også

Lithuanian International: To danskere spiller sig videre fra kvalifikationen på førstedagen

I dag blev BWF Future Series turnering, Lithuanian International, skudt i gang. 14 danske spillere …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.