Kim Bruun leverede nogle fine præstationer i Grækenland. Foto @ Annette Vollertzen

Kim Bruun skifter væk fra TSS

Loading

TSS kunne søndag løfte sløret for at, klubbens mangeårige herresingle, Kim Bruun næste sæson ikke ville være at finde i TSS. Kim har spillet i TSS siden sæsonen 2011/2012 hvor han skiftede fra KBK i en alder af 18 år.

Kim Bruun, som har givet Team Skælskør Slagelse så store triumfer med afgørende sejre i bl.a. to DM finaler, har valgt…

Posted by Team Skælskør-Slagelse on Sunday, 3 April 2016

Kim skal nu prøve kræfter i en anden dansk Badmintonliga klub, Greve. Om skiftet til de seneste vindere af Danmarksmesterskabet for hold fortæller Kim at han glæder sig til de nye udfordringer.

-Jeg har søgt nye udfordringer, og har brug for at prøve noget nyt. Jeg synes at Greve har rigtig mange gode kvaliteter og en stor fremtid foran sig, som jeg gerne vil være en del af. Derudover glæder jeg mig rigtig meget til at arbejde med Jonas Lyduch, fortæller Kim Bruun til BadmintonBladet.

Læs også: Mathias Christiansen og David Daugaard forlader Gentofte

Kim bliver de tredje nye spiller i Greve efter at Mathias Christiansen og David Daugaard tidligere kunne meddele at de skulle til Greve.

Læs også

Bruuns blog: Jeg spillede for 10 mennesker i den tjekkiske liga

Velkommen til min blog på BadmintonBladet. Mit navn er Kim Jung Bruun. Jeg er 24 …

4 Kommentarer

  1. Velkommen 👍🏼☺️

  2. Der er heller ikke helt så langt😋