Vi se rgerne flere knyttede næver fra Jan Ø. Jørgensen under VM. Foto @ Annette Vollertzen

Masser af direkte kampe med danske spillere under VM i badminton

Loading

TV 2 SPORT sender masser af direkte kampe med danske spillere under VM i badminton i Indonesien 10.-16. august. Mange af de danske spillere er i topform, så det er en god idé at have dannebrog klar.

Danmark har stærke badmintontraditioner og har for vane at klare sig godt i de store turneringer. Samtidig har de danske spillere vist god form i denne sæson, så der er grund til optimisme før VM i Indonesien, selv om det altid er svært til et verdensmesterskab, hvor netop verdenseliten er modstanderen.

Det ændrer dog ikke ved, at der både er pakket selvtillid, topform og stolte badmintontraditioner i ketsjertasken, når de danske spillere rejser til VM i Indonesiens hovedstad, Jakarta. Det er Badminton Danmark, der har udtaget spillerne, og forbundet glæder sig til at se spillerne i kamp.

– En god VM-forberedelse er ved at være ovre, og vi glæder os til, at VM i Jakarta starter i en uden tvivl helt fantastisk kulisse. Med en god start på VM er der udsigt til fem-seks danskere i kvartfinalerne, hvor vi højest i en eller to af dem står med noget, der ligner favoritværdighed. Men også uden at være favoritter har vi på en god dag færdighederne til at skabe det, der skal til for at vinde medaljer til Danmark.

Når VM er ovre, skulle vi gerne have indfriet vores målsætning om at høste mindst tre medaljepoint – hvor guld giver tre point, sølv to og bronze ét, fortæller sportschef Finn Trærup-Hansen til TV2 Sport.

Danskere i aktion på tv
TV 2 SPORT dækker VM i badminton med masser af direkte transmissioner, så det – udover at opleve stemningen i hallen – er muligt at følge de danske spillere i aktion.

– Badminton er en af TV 2 SPORTs vigtigste rettigheder, og vi glæder os til at vise så mange direkte kampe som muligt med danskere spillere på banen – lige fra de indledende runder til finalerne med en omfattende dækning af VM i Jakarta. I alt sender vi cirka ti timer om dagen direkte fra Jakarta syv dage i træk, fortæller redaktionschef hos TV 2 SPORT, Kristian Hyldgaard, som selv har sat et stærkt hold til at dække VM i badminton.

I alt dækker to kommentatorhold VM med Morten Ankerdal og tidligere elitespiller Jim Laugesen på det ene hold og Dennis Bostrup og tidligere assistenttræner for Danmark, Claus Poulsen, på det andet. Kristoffer Møldrup er reporter til stede i Jakarta.

VM i badminton foregår 10. – 16. august, og TV 2 SPORT sender første gang 10. august og de efterfølgende to dage 12 timer direkte fra Jakarta med start fra kl. 04.00. Herefter transmitteres der fra torsdag 13. august og resten af turneringen direkte ti timer hver dag med start fra kl. 06.00 . Følg også med på digitale medier med #baddk.

Bragt efter aftale med TV2 kommunikation. Link: VM I BADMINTON PÅ TV 2 SPORT 

Læs også

Axelsen mod legenden – Verdensmestrene bliver kronet idag

I dag er dagen hvor vi finder ud af om 20 års ventetid på at …