Fokus på de “oversete” ungsenior spillere

Loading

Skrevet af Allan Brandt

“I dansk badminton er der en udfordring med de unge spillere mellem 15 og 20 år, som havner lidt i “ingenmandsland” i klubberne.

Det gælder selvfølgelig ikke alle unge spillere, der bliver “gamle” nok til at spille senior badminton. Nogle er allerede som 15-17 årig gode nok til at marchere lige ind på klubbens øvre hold og dermed også klubbens bedste træning. Men hvis du som ung spiller mellem 15 og 20 år ikke er helt god nok til at udfordre de etablerede voksne spillere i klubben, så kan det være svært for en 15-20 årig med lyst til badminton og lyst til at udvikle sig.

Måske havner den unge spiller på en træning med de bedre U13 og U15 spillere, eller på en udvidet motionist træning, uden en rigtigt god træner. Men det er ikke optimalt for den næsten voksne spiller.

Derfor er der desværre nok en del, hvis gode udvikling stopper i den alder. Eller i værste fald en del, der dropper ud af badminton, fordi de ikke kan finde deres plads i klubben.

Det prøver Thomas Laybourn og Allan Brandt at gøre noget ved i deres “badminton projekt” Badminton Power. Prøver at skabe et tilbud til nogle af disse unge spillere ved at etablere et træningstilbud, der kan udvikle dem videre og gøre dem klar til “kampen om pladserne” på seniortræningen i deres klub.

I denne sæsons sidste halvdel i form af 3 intro-træninger for det, de kalder Team Ungsenior, hvilket i den kommende sæson udvides til 8 fælles træninger i løbet af sæsonen, suppleret med yderligere et par fordele, som “pakken” til de interesserede ungsenior indeholder.

Intro-træningerne starter medio marts og interesserede kan læse mere og tilmelde sig på

http://www.badmintonpower.dk/

                                           ▪️                                                              

Badmintonbladet.dk  🟢  Per Damkjær Juhl 

Læs også

NY VERDENSRANGLISTE

MEN’S SINGLES Lee Zii Jia (🇲🇾) will cut the gap with Prannoy (🇮🇳) after winning …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.