Søren Toft.

Søren Toft Hansens blog: Det kunne være fedt at spille en kvartfinale mod Vittinghus

Loading

Mit blogindlæg kommer til at handle om Swedish Open, DM og hvad fremtiden byder på.

Swedish Open, som jeg deltog i for at par uger siden, forløb okay. Jeg ramte et rimeligt højt niveau, men havde en hård lodtrækning. Jeg ender med at ryge tidligt ud til en inder, der spillede rigtig godt.

I Sverige spillede jeg også mixeddouble. Jeg har aftalt med Line Fleischer at prøve at give det et skud, idet vi godt kan lide at spille sammen. Single er dog stadig min første prioritet, så jeg spiller mixeddouble så længe, det ikke bliver på bekostning af single. På trods af, at Line og jeg ikke træner sammen dagligt, synes jeg, at det gik rigtigt fint. Vi henter en god sejr, men bliver dog overmatchet af nogle stærke indere i anden runde.

Så nu ser jeg frem til DM, hvor jeg glæder mig til at møde David Kim i første runde. Jeg tror, det bliver en lige kamp. Så vidt jeg husker, står det således 1-1 i et indbyrdes opgør. Jeg synes i det hele taget, at jeg har fået en fin lodtrækning, og at jeg har en god chance for at komme i kvartfinalen. Hvis dette skal ske, skal jeg imidlertid ramme et højt niveau. Hvis jeg rammer topniveauet er jeg nemlig svær at slå for alle, og jeg føler, at jeg er på et fint niveau lige nu. Det kunne dermed være rigtig fedt at komme til at spille en kvartfinale mod Vittinghus.

Ellers er jeg i øjeblikket optaget af at snakke med diverse klubber på et højt niveau i forhold til et muligt skifte. Det er dermed en spændende tid med interesser fra flere klubber, men der er ikke nogle konkrete nyheder endnu. En anden ting, jeg ser frem til, er at spille Swiss Open i slutningen af februar. Det er første gang, at jeg skal spille den turnering. Så at spille en så stor turnering i Europa bliver super fedt.

Søren Toft Hansen

Læs også

Toft: Det er sådan en kamp, alle badmintonspillere ønsker sig

Søren Toft spillede sig i går videre fra kvartfinalen og var især tilfreds med sit …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.