Mai Surrow er sammen med en anden Værløse spiller, Mikkel Mikkelsen, i semifinalen til Portuguese. Foto: @Annette Vollertzen

Portuguese: Mai og Mikkel klar til semifinalen

Loading

Til Portuguese International er der nu spillet kvartfinaler. Der var fra start fem danske pladser, men desværre blev det ikke til ligeså mange semifinalepladser.

I damesingle måtte både Julie Finne-Ipsen og Sofie Holmboe Dahl se sig slået. Julie var ellers i tre sæt mod Ying Ying Lee, men det ikke til en samlet sejr. Victor Svednsen var også i kvartfinalen i herresingle, men i to sæt vandt Niluka Karunaratne.

I mixeddouble blev det derimod til en sejr. Mai Surrow og Mikkel Mikkelsen slog forholdsvist sikkert Wong Fai Yin og Shevon Jemie Lai i to sæt.

– Vi spillede virkelig godt og det var en rigtig fed kamp! De spiller rigtig godt så vi var ikke sikre på sejr overhovedet, fortæller Mai til BadmintonBladet.

I semifinalen skal Mai og Mikkel møde det franske par Julien Maio og Lorraine Baumann, og det passer umiddelbart det danske par ganske glimrende.

– Jeg hører at de spiller meget til forbanen ligesom malayerne. Det er en kæmpe fordel for os, da vi er rigtig gode til at få Mikkel frem på mellemdistancen og mig helt tæt på nettet så vi kan få de gode løft til Mikkel.

Mia Blichfeldt slog Chloe Magee med 21-17, 18-21 og 21-18 og skal nu møde AB Aarhus’s Yin Fun Lim i semifinalen.

Resultaterne fra Portuguese International

Læs også

Mikkelsen efter kneben sejr: Vores første føring er ved 20-19 i andet sæt

Mikkel Mikkelsen og Mai Surrow var tæt på at ryge ud i anden runde af …