Foto @Anette Vollertzen

Skaarup og Astrup gjorde det

Loading

Til Swedish Masters var der et enkelt dansk par i finalerne. Det var Anders Skaarup og Kim Astrup, som skulle op mod polske Adam Cwalina og Przemyslaw Wacha. Det polske par var på papiret favoritter som følge af deres seedning, og at i sidste indbyrdes kamp var det med polakkerne som sejrherrer.

Skaarup og Astrup var dog i hopla og ved opholdet i første sæt stod den 11-7 til danskerne. Førringen og det gode spil holdte sættet ud, og med 21-15 var Astrup og Skaarup halvvejs mod første internationale titel i 2015.

I andet sæt var det også den danske double der var bedst, og kun ved 1-0 var danskerne bagud i sættet som sluttede 21-11.

– Kampen idag var rigtig god. Vi har før tabt til dem, men vi var godt forberedte og styrede kampen. De blev frustreret over vi stod godt i vores defensiv, samt rigtig højt på forbanen! En rigtig god kamp fra os idag, fortæller Anders Skaarup.

Med sejren til Swedish Masters kan Kim Astrup og Anders Skaarup starte året på bedste vis. De næste turneringer for den talentfulde herredouble er DM og EM for hold.

Resultaterne fra Swedish Masters

Læs også

Det danske UVM-landshold kæmpede sig tilbage

Det danske UVM landshold leverede her til eftermiddag et flot comeback, da 0-2 blev forvandlet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.