Sandra-Maria Jensen skifter fra Solrød til Værløse

Loading

Værløse får til den kommende sæson tilgang af den stærke damedoublespiller Sandra-Maria Jensen. Og dermed er truppen så godt som komplet.

Sådan siger klubbens formand, Anders Nielsen:

– Vi er meget glade for at Sandra-Maria Jensen har valgt at komme ud til os til den kommende sæson. Med hende i rækkerne får vi på damedoublesiden en rigtig solid trup med mange kandidater til badmintonligaholdet, og overordnet set kan vi nu godt tillade os at sige, at det samlede fundament under vores badmintonliga- og 1. divisionshold er på plads.

Alle klubbens øvrige doublepiger samt Julie Dawall Jacobsen har forlænget deres aftaler med Værløse. Det samme gælder alle herrespillerne på nær double-esset Søren Gravholt, der skal til TSS. Men det ene minus er klubben klar til at tage som en udfordring.

– Gravholt har selvfølgelig været en vigtig brik på vores hold, men i den trup vi allerede har samt Kristoffer Knudsens tilgang fra KMB, har vi nu 4-5 meget spændende doubleherrer til at slås om badmintonligapladserne, hvilket er rigtig godt for træningsmiljøet. Så selvom det selvfølgelig ikke er samme niveau som Gravholt endnu, så er der basis for rigtig god udvikling til at en eller flere kan komme godt deropad, siger Anders Nielsen, som anser truppen for at være stort set komplet.

– Jeg vil ikke afvise, at der kan komme en enkelt spiller eller to mere i periferien af badmintonliga- eller 1.divisionsholdet, eftersom der også ude omkring er stor interesse for det træningsmiljø vi har i Værløse. Men etablerede badmintonliga-spillere skal man ikke forvente at se flere af. Dels er vi meget glade og tilfredse med den trup der er nu, og dels er vi som alle ved hæmmet af et meget lavt budget. Men vi glæder os rigtig meget til igen til næste år at kunne byde på rigtig god og spændende badminton i Værløse, både i Badmintonligaen og 1. division, slutter Anders Nielsen.

Pressemeddelelse fra Værløse Badminton

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.