Foto: @M. Lynggaard

Taastrup Elite opruster på trænerfronten

Loading

Den ambitiøse klub fra Vestegnen lægger handling bag målsætningen om at spille i 1. division i 2020. Det viser aktiviteten på listen over nye trænere forud for næste sæson.

Ambitionen er fortsat, at Taastrup Elite Badminton skal være en af dansk badmintons talentfabrikker, men klubben vil også gøre sig gældende i holdturneringen og være blandt landets bedste klubber på det område.

Klubben har etableret sig på 3. divisions niveau og er nu klar til at tage næste store ryk op i den danske holdturnering. Målet er oprykning til 1. division i 2019/2020 sæsonen. Klubbens ledelse tror på, at en af de vigtigste faktorer for at nå disse ambitiøse mål er at have de bedst mulige trænere. Det har man arbejdet på at få, og nu kan Taastrup Elite Badminton allerede melde ud, at man har sikret aftale med de trænere, der stod øverst på ønskelisten.

Først og fremmest har man forlænget aftalen med klubbens spillende træner Thomas Laybourn. Thomas Laybourn behøver ikke den store introduktion. Som tidligere verdensmester og mangeårig topspiller på verdensplan, så er han en meget vigtig brik på og uden for banen i Taastrup Elite Badminton.

Så er det lykkedes Taastrup Elite Badminton at indgå aftale med Rikke Olsen Siegemund, som ligeledes er tidligere international topspiller, med en perlerække af medaljer fra VM, EM osv. Udover evnerne på banen, så har Rikke Olsen Siegemund også store kompetencer på trænersiden, hvilket hun bl.a. viser i sin funktion som U19 landstræner. Rikke Olsen Siegemund er tilknyttet som spillende træner og skal indgå i en spændende trænerduo med Thomas Laybourn og vil desuden styrke TEB’s 3. divisionshold med sin store erfaring, som også de unge spillere på klubbens hold vil nyde godt af.

Sidst men ikke mindst, så har TEB tilknyttet et af Danmarks nye spændende trænertalenter Phillip Fagralid, som bekræfter klubbens vision om, at man vil være med fremme, også på den lange bane. Phillip Fagralid er en ung træner, med det faglige i orden, hvilket han allerede har vist i sit trænervirke i flere klubber.

Taastrup Elite Badminton tror, at han kan udvikle klubbens mange nye unge spillere og talenter i de kommende sæsoner, samtidig med, at Philip Fagralid selv udvikler sig til én af de helt markante trænere.

De nye trænere er tilknyttet på to-årige aftaler, hvilket signalerer fælles tro på projektet og de målsætninger, der er lagt. Og det betyder ro og stabilitet for klub og spillere, så der kan tænkes langsigtet og ikke i hurtige løsninger.

De tre trænere vil få en bred berøringsflade med TEB’s mange spillere. Rikke Olsen Siegemund skal varetage ungsenior- og seniortræning, Thomas Laybourn fortsætter med seniortræning og talent træning. Philip Fagralid vil fungere som cheftræner for ungdommen og vil bl.a. stå for ungdomstræninger, specialtræninger og ligeledes komme med stor viden på det fysiske område.

Pressemeddelelse fra Taastrup Elite Badminton

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.