Kim Bruun leverede nogle fine præstationer i Grækenland. Foto @ Annette Vollertzen

TSS: God sæsonstart skal følges op

Loading

Team Skælskør-Slagelse sejrede med 4-2 i Badmintonligaens sæsonpremiere mod Højbjerg. I 2. runde vestsjællænderne på udebane Solrød Strand.

Den nye træner Steen Schleicher Pedersen evaluerer opgøret mod Højbjerg.

– Kampen mod Højbjerg blev præcis så tricky som forventet, og jeg meget tilfreds med den fighterindsats og moral, som holdet viste gennem hele kampen. Der skulle ikke meget til før,vi havde vundet 5-1, da Kim Bruun havde matchbold i 3. sæt mod Morten Brødbæk, men det er de små marginaler, der afgør de tætte kampe, og dem fik Kim ikke over på sin side i denne kamp. Der var dog lovende takter i angrebsspillet, og jeg er sikker på, Kim er sulten efter revanche mod Jakob Nilsson fra Solrød.

– Desuden kan vi jo konstatere, at vi, som eneste medaljevindende hold fra sidste sæson, fik 3 point i første runde, eftersom både Greve og Skovshoved måtte indkassere nederlag.

– Vi skal hurtigst muligt skifte fokus til kampen mod Solrød. Solrød er af diverse bookmakere spået en svær sæson efter at have mistet Emil Holst og Maria Helsbøl. Jeg er ikke ubetinget enig i den vurdering, og Solrød snuppede da også et enkelt point i Vendsyssel mod stærkt forbedrede VEB.

– En af de mest spændende kampe tegner til at blive opgøret mellem Mia Blichfeldt og TSS’ Mette Poulsen. Mette viste stor viljestyrke og vinderpsyke, da hun tirsdag sikrede os sejren mod Højbjerg. Det bliver en utroligt spændende kamp mellem to af Danmarks største damesingletalenter.

– Vi må påtage os favoritværdigheden – og det gør vi gerne – i herresinglerne samt herre- og mixdouble, mens Solrød bliver klare favoritter i damedouble. Forhåndsbedømmelserne tyder altså på muligheden for endnu en sejr, men som vi så i kampen mod Højbjerg, så kræver det koncentration, fokus og viljestyrke, og det er det vi går ud for at levere i Solrød Idrætscenter, afslutter TSS-træneren.

Pressemeddelelse fra TSS

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til syvende runde

Opstillingerne til syvende runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles onsdag kl. 19.00. Stilling, …