Første finale ved Denmark Open afgjort i tre sæt

Loading

Mixdoublen mellem 7.-seedede Ko Sung Hyun og Kim Ha Na fra Korea og 2.-seedede Tontowi Ahmad og Liliyana Natsir fra Indonesien er netop blevet færdig. Der skulle tre sæt til, før der var fundet en vinder.

Indoneserne lagde ud som lyn og torden og kom hurtigt foran 6-1 i første sæt, men der gik ikke længe, før det forspring var hentet igen. Herfra var første sæt en meget lige affære. Ko og Kim kom først til sætbold ved 20-19, men det blev Ahmad og Natsir, der vandt sættet med 22-20.

Andet sæt var næsten lige så tæt. Efter koreansk føring stort set hele vejen igennem sættet, kom det indonesiske par op at føre med en enkelt. Men Ko og Kim var stærke nok til at lukke sættet med 21-18 og fik dermed fremtvunget et tredje sæt.

Herfra var der ingen slinger i valsen for det vindende par. Tontowi Ahmad og Liliyana Natsir kom slet ikke ud af starthullerne og var bagud med 0-7, inden de fik deres første point. Denne føring til koreanerne formåede de aldrig at indhente, og sejren gik relativt nemt til Ko Sung Hyun og Kim Ha Na med 21-9.

Vinder uden kamp
Damedoublen var den næste kamp i programmet i Odense Idrætshal, men det er netop blevet meddelt over højttaleranlægget, at Zhao Yunlei har været nødt til at trække sig med en skade.

Derfor vinder Jung Kyung Eun og Shin Seung Chan fra Korea uden kamp over de kinesiske verdensmestre Zhao Yunlei og Tian Qing.

Se resultaterne fra dagens finaler her.

Læs også

Lee Hyun Il efter finalenederlag: Han var overvældende

Det var to specielle mænd, der i dag spillede herresinglefinale ved Denmark Open 2017. Indiske …