Dag II • Strasbourg

Loading

Dag II • 2 kampe • Holland & Frankrig • 2 x 6-0 (tror jeg nok…..)

I morgen kl 9.00 spiller vi mod Schweiz, kl 12.30 mod Irland og kl 15.30 Tyskland.


Den tidsplan holder nok ikke. I dag var kampen mod Frankrig ca 1,5 time forsinket.

Jeg sidder lige nu på et lille kebab sted i centre ville. Min private lejede studiobolig er 100 m herfra. Lægmusklerne arbejder……jeg forsøger at berolige kroppen med en kølig 1664. Virker det? Tjah, nok ikke, kun på hovedet måske.


Det har været en yderst varm dag i den firkantede hal, med alt for meget lys, lyse vægge, naturlig ovenlys og et hårdt gulv. Klassisk fransk hal. Mellem 25-30 grader.

Vær venligst glad for de danske (badminton)haller. Meget glad.

Ramte jeg bolden rent i ét smash i dag? Tror jeg ikke. Timingen var helt væk. For de fleste😉.

Humøret i hallen fejler intet. Som sædvanlig er det franskmændene, der leverer den største energi på tilskuerpladserne, efterfulgt af hollænderne og tyskerne. Vi danskere er lidt mere stille. Enhver sejr over danskerne fejres stort.


Mor Leverdez og Zwiebler er tilstede.

Det er snart tid til tiltrængt hvile.
Vi høres ved i morgen 🇩🇰❤️🙏🏻


Badmintonbladet.dk / Per Damkjær Juhl

Læs også

Christian fra Nexø Badmintonklub på vej til All England

“Jeg glæder mig meget til weekenden. Det er lige spændende hver gang. Tror dog ikke …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.