Klar til finalerne ved Macau Open

Loading

Set med europæiske øjne har Macau Open, der spilles i denne uge, været tyndt besat. Og af de få, der havde taget vejen til Asiens svar på Las Vegas, måtte de sidste forlade turneringen ved semifinalerne i går. Her tabte den russiske herredouble med Vladimir Ivanov og Ivan Sozonov nemlig med knebte 20-22 i tredje sæt til Ko Sung Hyun og Shin Baek Cheol fra Korea.

Til finalerne i morgen er det netop Korea, der er den dominerende nation. Halvdelen af de 10 spillere eller par, der skal kæmpe om guld, er nemlig fra Korea.

Der lægges ud med mixdoublefinale mellem det for tiden andet- og tredjebedste koreanske par Shin Baek Cheol og Yoo Jung Chae, der er 5.-seedede, og Solgyu Choi og Eom Hye Won. Med deres semifinaleplads ved sidste uges Hong Kong Open er Shin Baek Cheol og Yoo Jung Chae sprunget otte pladser op på den aktuelle verdensrangliste og har dermed overhalet deres landsmænd Solgyu Choi og Eom Hye Won. Det bliver derfor spændende at se, om verdensranglisten viser det rette billede af Koreas mixdoubler lige nu.

Dernæst følger damesinglefinalen, hvor Line Kjærsfeldts kommende modstander ved Copenhagen Masters, P. V. Sindhu fra Indien skal op mod japanske Minatsu Mitani. De to mødtes første gang ved Japan Open i september måned, hvor det blev til japansk sejr i tre sæt. Sindhu rangerer seks pladser over sin modstander på verdensranglisten, så der bliver tale om en åben kamp i morgen.

I næste finale ved Macau Open skal Kinas tredjebedste herresingle, Tian Houwei, krydse klinger med Koreas fjerdebedste, Jeon Hyeok Jin. De to har aldrig mødtes før, men qua sin højere rangering på verdensranglisten ligger favoritværdigheden hos kineseren. Tian Youwei ligger 9’er på verdensranglisten, mens Jeon Hyeok Jin er nummer 32.

Derefter står den på damedouble mellem to par, der stort set ligger side om side på verdensranglisten. Nummer 19 fra Korea, Shin Seung Chan og Jung Kyung Eun, møder nummer 21 fra Hong Kong, som er Poon Lok Yan og Tse Ying Suet. Heller ikke de har mødtes før.

Sidste kamp er herredoublen, hvor vi ser den eneste indonesiske konstellation ved søndagens finaler ved Macau Open. Berry Angriawan og Ryan Agung Saputra, der ligger nummer 42 i verden, er underdogs mod de koreanske verdensmestrer fra 2014, Ko Sung Hyun og Shin Baek Cheol, der er nummer 11.

Du kan se programmet for finalerne ved Macau Open her.