Steffen Rasmussen.

Odense: Nyt spændende opgør venter mod Vendsyssel

Loading

Odense Badminton Klub (OBK) tager torsdag aften imod nordjyske Vendsyssel i 2. runde af Badmintonligaen.

OBK spillede tirsdag aften i Gentofte, hvor det blev til et nederlag i Golden Set med 4-3 til Gentofte. Set med Odense-briller en godkendt indsats efter fraværet af topspilleren Mathias Boe der måtte melde fra pga. sygdom samt at OBK satser på at give plads til flere unge spillere på ligaholdet.

OBK var nemlig blot et enkelt point fra at tage alle 3 point med hjem til Odense, da herredoublen med Patrick Bjerregaard og Søren Toft Hansen havde matchbold i 2. sæt ved 20-19, efter at have vundet 1. sæt med 21-16. Desværre kunne Bjerregaard og Toft ikke lukke sættet og tabte 20-22. I 3. sæt kunne OBK’erne ikke holde niveauet, og tabte 21-10.

– Vi får et godkendt point med hjem fra Gentofte, men det kunne let være gået anderledes. Hvis vi have fået alle 3 point, ville det have været en drømmestart på ligaen, siger OBK’s formand Henrik Kryger, der dog er tilfreds med det ene point på kontoen.

Sidste sæson vandt OBK 6-0 på udebane over Vendsyssel. Siden er der med 6 nye spillere skiftet en del ud på det nordjyske mandskab, der tog en 4-3 sejr i Golden Set over Solrød Strand i den første kamp. Begge hold har genvalg til de samme 9 spillere fra første runde.

– Vi kan se frem til en tæt holdkamp, hvor holdene hver især har favoritter i de enkelte kategorier, siger Henrik Kryger.

Damerne lægger ud i første runde med damesingle, hvor udeholdets estiske veteran Kati Tolmoff må være favorit mod OBK’s unge Henriette Jensen. I damedouble må OBK’s Maiken Fruergaard / Camilla Martens bære favoritværdigheden mod Camilla Sørensen og Josephine Van Zaane.

I 2. runde tages det hul på herresinglerne, hvor Raul Must i 1. herresingle skal møde den bedst finske spiller Ville Joonas Lång. Her bliver fysikken afgørende for, hvem der trækker det længste strå. Steffen Rasmussen i 2. herresingle skal op imod veteranen Peter Mikkelsen, og Steffen skal finde den rigtig taktik på dagen for at dæmme op for jydens stærke angreb. Rammer OBK’s herresingler deres niveau, er der god mulighed for at få gevinst i begge herresingler.

Holdkampen bliver med stor sikkerhed afgjort i sidste runde, hvor OBK’s mixeddouble, Frederik Søgaard og Sara Thygesen, skal forsøge at gentage succesen fra Gentofte. De får kamp til stregen af Maria Helsbøl og svenske Jonatan Nordh. En kamp, der skal gå til Odense, hvis der skal point på kontoen.

Aftenen slutter med herredouble, og her skal Patrick Bjerregaard og Søren Toft Hansen op imod Zvonimir Durkinjak og Lasse Mølhede, der nok er svage favoritter, men hvis OBK’erne kan finde takterne frem fra kampen mod Gentofte, kan alt ske.

Pressemeddelelse fra Odense Badminton Klub

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …

En kommentar

  1. Vi kommer desværre nok til at skulle spille for at holde os i ligaen. Holdet kan dog stadig levere 😉