Gentofte i krise inden første holdkamp

Loading

Gentofte Badminton Klub har allerede før den første fjerbold er slået lidt et kæmpe nederlag. Når badmintonligaen starter vil det nemlig blive uden den meget stærke damedouble med Line Kruse og Marie Røpke.

I maj kunne Holbæk Badminton Klub meddele at de fra næste sæson skulle have Mie Schjøtt-Kristensen og Line Kruse som trænere. Ved den lejlighed stod det klart at Mie Schjøtt-Kristensen også skiftede som spiller, men at Line Kruse ville forsætte med at spille for Gentoftes Badmintonliga hold.

Dette er der nu ændret i og Line Kruse vil, dog med en forventet karantæne i de tre første kampe, tørne ud for Holbæk i 2. division. Et kæmpe scoop for Holbæk der altså kan stille med en damedouble der formentlig ville kunne true flere af Badmintonliga klubberne.

Marie Røpke rygtes til engelsk badminton og NBL, hvor den netop overståede sæson blev vundet af Rajiv Ousephs hold Team Derby.

Læs også: NBL: Kaptajn Ouseph vinder national liga

Marie Røpke og Line Kruse har sammen vundet DM tre gange, senest i 2014, og på trods af at begge har stoppet på den nationale træning, og droslet ned på badminton over den seneste tid, har de stadig leveret flotte resultater i den hjemlige holdturnering.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …

En kommentar

  1. Line Kruse du de jo berømt 😉