Det er slut med Mads Kolding og Kamilla Rytter Juhl i mixeddouble. Foto @ Annette Vollertzen

Det er slut for Kolding og Juhl

Loading

Det blev et skuffende tidligt exit fra VM i Jakarta for Kamilla Rytter Juhl og Mads Pieler Kolding. De tabte i 1/8-dels-finalen til engelske Adcocks. Det har de nu taget konsekvensen af.

På denne side af OL 2016 bliver der ikke mere af den tårnhøje mixeddouble. Med en placering som nummer 13 i verden skulle man ellers tro, at der var forhåbning om flere topresultater, men det egentlige gennembrud har ladet vente på sig. Og med et OL i sigte, er det ganske fornuftigt at fokusere kræfterne.

– Grunden er, at der skal satses på de andre kategorier for os begge, siger Mads Pieler Kolding til Nordvestnyt.dk.

Knas i forholdet
Det har udefra set ikke altid virket til, at kemien har været i top mellem Kamilla Rytter Juhl og Mads Pieler Kolding. Og der var bøvl omkring Cookie-gate, hvor de danske mixedodublemestre på grund af manglende kommunikation måtte trække sig fra en turnering.

Mads Kolding afviser overfor Nordvestnyt, at Cookiegate har haft indflydelse på beslutningen. I stedet fokusere Kolding på herredoublen med Mads Conrad, og Kamilla fokuserer på damedoublen med Christinna Pedersen. Sidstnævnte er i VM-semifinalen lørdag.

Kilde: Nordvestnyt.dk

Læs også

Malaysia Masters: Damedouble sikrer første danske finaleplads

Her til formiddag var både Christina Pedersen/Kamilla Rytter Juhl, Hans-Kristian Solberg Vittinghus og Mads Conrad-Petersen/Mads …