Badminton-ballade på Fyn

Loading

En episode fra en Danmarksseriekamp mellem Svendborg og Middelfart har ført til en anmeldelse til Politiet og en klage til Badminton Danmark.

Forrige lørdag var der holdkamp i Danmarksseriens pulje vest-4. Det var divisionsnedrykkerne fra Svendborg, der mødte Middelfart. Ifølge Fyens.dk udviklede en af herresinglerne sig i en temmelig ubehagelig retning. Hjemmeholdets cirka 40-årige spiller fremsatte trusler om tæsk og var grov overfor sin væsentlig yngre modstander.

Videofilm
På et tidspunkt valgte faderen til Middelfart-spilleren at dokumentere optrinnet på video, og det ophidsede Svendborg-spilleren endnu mere. Så meget, at han i løbet af tredje sæt valgte at spytte på den videofilmende far.

Anmeldelse og klage
Middelfart-spilleren vandt kampen i tre sæt, og holdet fra vest-Fyn vandt også holdkampen 8-5. Efterfølgende er der fra Middelfarts side indsendt klage til Badminton Danmark, og Politiet i Svendborg har bekræftet at have modtaget en anmeldelse af episoden.

Sagen ventes afgjort i Badminton Danmarks disciplinærnævn til oktober, skriver Fyens.dk.

Debat!
Har du oplevet noget lignende i en holdkamp? Hvordan ville du reagere, hvis du oplevede det? Hvad bør/kan man gøre? Bidrag til debatten med din kommentar herunder.

Kilde: Fyens.dk

11 Kommentarer

  1. Jeg kender ikke til sagen udover det jeg lige har læst, men det lyder fuldstændig vanvittigt! Jeg hÃ¥ber godt nok at anmeldelse bliver taget alvorligt – den opførsel hører ingen steder hjemme! Det er ødelæggende for badmintonsporten.

  2. Rasmus Gundersen Nikolaj Andersen Troels Nørgaard Lars Rüsz Kaysen – vækker minder!

  3. Kenneth Belling – Hvad mener du?

  4. Patrick Seitzberg Abildgaard Jeppe Theisen Andreas Fleischer

  5. Jeg er enig i, at episoden som beskrevet i artiklen, virker helt vild uacceptabelt. Det er helt klart ødelæggende for badmintonsporten. Men det giver også den pågældende spillers klub en utrolig dårlig omtale, og at der ikke blev grebet ind fra klubbens side, er jeg helt uforstående overfor.

  6. Kære alle, som medlem af bestyrelsen i klubben må jeg blankt erkende at det jo absolut ikke er den form for omtale vi ønsker. Derfor bør i også vide, at vi naturligvis har taget sagen meget alvorligt. Jeg må dog også sige, at en sag som denne altid har to sider og så fremstilles den subjektivt i avisen og andre medier. Jeg syntes det er vigtigt at fremhæve at politiet ikke gør yderligere i sagen, hvilket også fremgik af avisartiklen. Dette betyder ikke, at det der er foregået er ok, men vi afventer nu yderligere i sagen og ikke mindst vores mulighed for at komme med en skriftlig fremstilling. Mit indlæg skal absolut ikke opfattes som en retfærdiggørelse, tværtimod ønsker vi at sikre fairplay fremadrettet.

  7. Nicolai Haugaard Frank ahaha