Denmark Open: Sikker sejr i herredouble

Loading

Herredoublefinalen ved Denmark Open stod mellem de kinesiske underdogs, Liu Cheng og Lu Kai, der startede ugen med at sig fra kvalen til hovedturneringen, og så verdens nummer 1, Lee Yong Dae og Yoo Yeon Seong fra Korea.

Det blev noget af en envejsforestilling. Liu og Lu, som ellers har spillet en fantastisk turnering og slået mange gode par undervejs – blandt andet Mathias Boe og Carsten Mogensen – kunne slet ikke følge med deres koreanske modstandere.

Første sæt gik forbavsende let til Lee og Yoo, der aldrig var bagud undervejs – de vandt sættet med 21-8. Og de stoppede ikke i andet sæt.

Liu og Lu kom dog foran med 4-0, men koreanernes modsvar til den føring var at tage de næste 10 points i træk. Så var den kamp stort set afgjort. Undervejs var der dog især en duel, der vakte publikums begejstring; Lee og Yoo smashede noget nær 20 gange, men alt kom tilbage fra kineserne, indtil bolden dog gik i nettet.

Sejren gik til de koreanske verdensettere med 21-14 , og dermed har Korea fået fuldt udbytte af deres finaler; de har vundet tre ud af tre.

Se resultaterne fra dagens finaler her.

Læs også

Se alle vinderne af Denmark Open

Denmark Open er nu ovre, og det blev med en masse god badminton undervejs. Her …