Fruergaard om stor kamp i morgen: Vi er klar til at kæmpe røven ud af bukserne

Loading

Maiken Fruergaard og Sara Thygesen hentede en flot sejr i første runde ved All England. Fruergaard var tilfreds med, at de generelt fulgte taktikken, og hun fortæller også om, at den nye serveregel næsten ikke har påvirket dem.

Fruergaard og Thygesen stod over for Chiang Hsin og Hung Han fra Taiwan. På paritet var det en lige kamp, da danskerne er nummer 31 i verden, mens taiwaneserne er nummer 35. I første sæt var danskerne imidlertid meget suveræne og vandt med hele 21-13. I andet sæt var der mere spænding om udfaldet. Danskerne var således bagud i store dele af sættet, men til sidst fik de kæmpet sig tilbage, og i en spændende afslutning vandt de med 22-20. Fruergaard havde denne kommentar efter kampen:

– Vi formåede at holde os lidt bedre til vores gameplan til sidst i andet sæt og fik lavet nogle gode aftaler i serv/retur, så vi fik dem under pres – det gjorde forskellen til sidst i andet. I første sæt spiller vi meget disciplineret og laver de rigtige temposkift. I andet sæt er det som om, vi har lidt medvind og har derfor svært ved at styre vores løft i perioder. Så laver de også lidt om på deres taktik og spiller mere foran os, så vi bliver tvunget til at løfte, og det får vi ikke gjort noget helt så konstruktivt ved før til sidst, siger Fruergaard til BadmintonBladet.

Svær modstander venter

I morgen venter der, uanset udfaldet af kampen i danskernes lodtrækningsdel, en svær kamp. Således kan de støde ind i de topseedede kinesere Chen Qingchen og Jia Yifan eller de stærke japanere Naoko Fukuman og Kurumi Yonao. Fruergaard tror dog på chancen:

– Det bliver en rigtig svær kamp i morgen ja. Men vi er klar til at kæmpe røven ud af bukserne. Vi har mødt begge par før og tabt, men hvis vi får vores spil op at køre, tror jeg godt, at vi kan drille dem begge.

Ved All England spilles der med den nye serveregel. Mange har været ude og brokke sig over denne, men Fruergaard fortæller, at de intet har mærket til den. Utroligt nok er der nemlig overhovedet ikke blevet dømt mod dem:

– Indtil videre ingen forskel for os. Vi er ikke blevet dømt i nogen kampe endnu, hverken til German eller her.

Der er masser af danskere i aktion resten af dagen.

Resultater fra All England

Læs også

Fruergaard om stor præstation ved Uber Cup: Det bedste vi har præsteret i holdkampsregi

Maiken Fruergaard og Sara Thygesen hentede sammen med Line Kjærsfeldt nogle overraskende sejre mod Korea …

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.