Alexandra Bøje og Mathias Bay-Smidt. Foto @ Tine Bay

Højbjerg: Stjernerne kommer på besøg

Loading

Selv om Højbjergs mixeddouble Alexandra Bøje og Mathias Bay-Smidt lige har vundet Czech Open på fornem vis, bliver det på papiret svært for dem at hamle op med modstanderne i Badmintonligakampen mod Skovshoved.

Det bliver ligeledes svært for Højbjerg-spillerne i alle de andre kampe, for Skovhoved ”kommer med et læs af stjerner”, som Højbjergs sportschef Michael Kjeldsen udtrykker det.

Og det er da også verdensstjerner på mange pladser, danmarksmestrene fra Skovhoved kommer med. Realistisk set er gæsterne favoritter i alle kampe, omend man ikke skal glemme, at Kasper Dinesen i sidste sæson slog Emil Holst tre gange ud af tre mulige. Ifølge Michael Kjeldsen er der måske også en lille mulighed for Ramon Garrido i 2. herresingle mod den tidligere Højbjerg-spiller Rasmus Gemke.

I mixeddouble skal Czech Open-vinderne møde Sara Thygesen og Carsten Mogensen, og det kan godt gå hen og blive en hård landing for det unge Højbjerg-par efter succesen i Tjekkiet.

I damedouble har Højbjerg skiftet ud, så der er come back til Gabriella Bøje. Sammen med Marie Louise Steffensen skal hun møde Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl, og det bliver måske lidt som at bestige Mount Everest i sutsko.

Det samme er muligvis tilfældet i herredouble, hvor Anders Skaarup Rasmussen og Oliver Leydon-Davis møder Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding. Anders Skaarup er Højbjergs største stjerne, men det bliver svært, når stjernerne på den anden side af nettet er endnu større.

I damesingle skal Iben Bergstein møde Mette Poulsen, der godt nok er sat uden for det gode selskab i landsholdssammenhæng, men alt andet lige er favorit i denne kamp.

Hvis man ser lidt lyst på tilværelsen, kan kampen mod Skovshoved byde på tre positive elementer: Kasper Dinesen slår igen Emil Holst, Højbjergs øvrige spillere kan spille frit og uden nerver og endelig får publikum badminton i verdensklasse at se.

Pressemeddelelse fra Højbjerg Badminton Klub

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.